Χ. Μαρκόπουλος: «Στο τέλος βιαστήκαμε, αλλά όλα καλά»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Χ. Μαρκόπουλος: «Στο τέλος βιαστήκαμε, αλλά όλα καλά»

bet365

Ο Χάρης Μαρκόπουλος ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη του Κοροίβου στην Τρίπολη.

Ο Κόροιβος πήρε ένα ακόμη ντέρμπι με ομάδα της Πελοποννήσου γεγονός που άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή της ομάδας από την Αμαλιάδα.

Ο Χάρης Μαρκόπουλος δήλωσε μετά τη νίκη πως, «Δεν είχα ξαναέρθει εδώ και βλέπω πως γίνεται καταπληκτική δουλειά. Είναι πολύ ευχάριστο να παίζουμε σε ένα τέτοιο μπασκετικό γήπεδο. Συγχαρητήρια σε όλους για την δουλειά τυος. Παίξαμε καλά, βάλαμε προβληματισμό στον αντίπαλο ποιος θα σκοράρει, βάλαμε μεγάλα σουτ, αλλά στο τέλος βιαστήκαμε. Εκτός από το τελευταίο πεντάλεπτο είχαμε τον έλεγχο του ματς. Δεν είναι δουλειά μας να μιλάμε για τη διαιτησία. Ο αγώνας κρατάει 40 λεπτά, όχι σε μια φάση μόνο».

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος με τη σειρά του τόνισε ότι, «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος. Το άξιζαν και οι δύο ομάδες. Χαίρομαι για τον Αρκαδικό που είναι μια οργανωμένη ομάδα. Εύχομαι στα επόμενα ματς να έχει την τύχη με το μέρος του. Όσον αφορά το ματς, εμείς μπήκαμε χαλαροί στην αρχή και δώσαμε την ευκαιρία στον Αρκαδικό να ξεφύγει. Στο δέυτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι και βελτιώσαμε την άμυνά μας. Χαίρομαι πολύ που πήραμε ένα τόσο σκληρό ματς στον πόντο. Τέτοιες νίκες δημιουργούν χαρακτήρα. Ελπίζω η ομάδα μου να έχει ανάλογη συνέχεια. Να ευχηθώ καλές γιορτές και στις δύο ομάδες, στους παίκτες και στις διοικήσεις τους, αλλά και να χαίρεται ο κόσμος το πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα