Σερέλης: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε με 17 πόντους»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σερέλης: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε με 17 πόντους»

bet365

Ο Χρήστος Σερέλης αναφέρθηκε στους λόγους που ηττήθηκε το Λαύριο στην Πάτρα.

Το Λαύριο για 28 λεπτά ήταν κάτι περισσότερο από ανταγωνιστικό, αλλά σε εκείνο το σημείο χαλάρωσε και το... πλήρωσε από τον Απόλλωνα.

Ο Χρήστος Σερέλης μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανέφερε, «Για αυτούς που γνωρίζουν την ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να μπορέσει να περάσει από την Πάτρα με νίκη. Το γεγονός ότι ο Απόλλωνας δεν είχε ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα και είχε τρεις νίκες, τον κάνει ακόμα πιο δυνατό στην έδρα του και είναι ακόμα πιο δύσκολο να τον κερδίσεις διότι ο Απόλλωνας, εάν εξαιρέσεις τις ομάδες και της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης είναι κατά τεκμήριο η καλύτερη ομάδα ιστορικά επαρχιακή. Εμείς προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε ένα πλάνο στην άμυνα και να μην δεχτούμε πολλούς πόντους από όλους τους παίκτες του Απόλλωνα. Είχαμε επικεντρωθεί να κλείσουμε τους υπόλοιπους παίκτες και να δεχτούμε όσους πόντους δεχτούμε από τον Ντίλαρντ, όμως δυστυχώς δεν το καταφέραμε. Η ζώνη που έπαιξε ο Απόλλωνας μας αποσυντόνισε και δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε όπως θα έπρεπε. Ήταν μια δίκαιη νίκη του Απόλλωνα παρόλο που δεν μπορώ να πω ότι η ομάδα ήταν πολύ κακή ώστε να χάσει 17 πόντους. Σίγουρα ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός όμως το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Καλές γιορτές να έχετε με υγεία και ελπίζω να τα ξαναπούμε του χρόνου»

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου μιλώντας εκ μέρου; των συμπαικτών του τόνισε ότι, «Η νίκη του Απόλλωνα ήταν δίκαιη. Έγινε ένα μπασκετικό παιχνίδι στο οποία προσπαθούσαμε να βγάλουμε μαχητικότητα και να φτάσουμε στη νίκη. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αν και πιστεύω ότι κάναμε καλό παιχνίδι. Η άμυνα ζώνης του Απόλλωνα μας αποσυντόνισε ενώ και εμείς ήμασταν άστοχοι στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να δουλέψουμε στις γιορτές και να εμφανιστούμε ακόμα καλυτερη στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα