Τζάμπολ στη Ρόδο, φινάλε με ντέρμπι στο ΣΕΦ

Φάνης Παναγιώτου
Τζάμπολ στη Ρόδο, φινάλε με ντέρμπι στο ΣΕΦ
Με τις αναμετρήσεις τις 11ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στα παρκέ της Basket League. Ξεχωρίζει το Ολυμπιακός - Άρης, με Καβάλα ο Παναθηναϊκός.

Χριστούγεννα στα παρκέ για τους πρωταγωνιστές της Basket League. Το τζάμπολ της 11ης αγωνιστικής θα γίνει στη Ρόδο, εκεί όπου ο Κολοσσός υποδέχεται την ΑΕΚ. Η Ένωση θα έχει για πρώτη φορά στο τιμόνι της τον Γιούρι Ζντοβτς, ωστόσο θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, καθώς στα... πιτς βρίσκονται οι Χέρστον & Σαρικόπουλος.

Από εκεί και πέρα, ο Απόλλωνας υποδέχεται το Λαύριο κι αποκλειστικός του στόχος είναι να μην γνωρίσει νέα ήττα στην Καβάλα, ενώ πολύ σημαντικό είναι και το παιχνίδι ανάμεσα στον Αρκαδικό και τον Κόροιβο.

Όσο για τον ΠΑΟΚ; Θέλει κόντρα στα Τρίκαλα να δώσει συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις, με το πρόγραμμα της ημέρας να ολοκληρώνεται στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Καβάλα. Το ματς είναι αφιερωμένο στους φίλους των «πράσινων», με την ΚΑΕ να έχει ορίσει την... ημέρα φιλάθλου (διαβάστε ΕΔΩ).

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται το απόγευμα της Πέμπτης (24/12). Αρχικά, το Ρέθυμνο θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Κηφισιά, ενώ στο ματς που ξεχωρίζει από την 11η αγωνιστική, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μην υπολογίζει εκ νέου στους Σπανούλη, Λοτζέσκι και Αγραβάνη.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 23/12
16:15 Κολοσσός - ΑΕΚ (Novasports 1)
17:00 Απόλλων - Λαύριο (Novasports 2)
17:00 ΠΑΟΚ - Τρίκαλα (Novasports 2)
17:00 Αρκαδικός - Κόροιβος (Novasports 2)
19:00 Παναθηναϊκός - Καβάλα (Novasports 3)

Πέμπτη 24/12
16:00 Ρέθυμνο - Κήφισια
17:00 Ολυμπιακός - Άρης (OTE Sport 4)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BASKET LEAGUE

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα