Ζντοβτς: «Είμαι λίγο στρεσαρισμένος, αλλά όλα θα πάνε καλά»

Γιάννης Ράμμας
Ζντοβτς: «Είμαι λίγο στρεσαρισμένος, αλλά όλα θα πάνε καλά»

bet365

Η ΑΕΚ μετρά αντιστρόφως για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής με τον Κολοσσό (23/12, 16:15/novasports 1) στη Ρόδο κι ο Γιούρε Ζντοβιτς για το ντεμπούτο στον πάγκο της.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Έχουμε παρακολουθήσει τον Κολοσσό πολύ προσεκτικά. Είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα, μ' έναν εξαιρετικό προπονητή (Λυκογιάννης) και πολύ ταλέντο. Απ' την πλευρά μας, θα πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα, πρέπει να 'μαστε συγκεντρωμένοι σ' όλη τη διάρκειά του, γιατί αλλιώς μπορεί να τιμωρηθούμε» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο 49χρονος Σλοβένος προπονητής και συνέχισε: «Είναι λογικό να 'μαι λίγο στρεσαρισμένος. Τις τελευταίες δύο ημέρες μάζεψα πάρα πολλές πληροφορίες για την ομάδα κι αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο, ωστόσο, όταν ο διαιτητής σφυρίζει το τζάμπολ, ξεχνάς τα πάντα και προσπαθείς να κερδίσεις τον αγώνα. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα