Παπαθεοδώρου: «Χαρά για την εμφάνιση, απογοήτευση για το αποτέλεσμα»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Παπαθεοδώρου: «Χαρά για την εμφάνιση, απογοήτευση για το αποτέλεσμα»
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, αλλά όχι και από το αποτέλεσμα ύστερα από τέτοια προσπάθεια.

Η Κηφισιά έφτασε πολύ κοντά να επαναλάβει το περσινό της κατόρθωμα, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο προπονητής των γηπεδούχων μιλώντας μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό ήταν χαρούμενος για την εικόνα των παικτών του, αλλά απογοητευμένος που ηττήθηκε.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέφερε αρχικά ότι, «Σήμερα κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, υπάρχει μεγάλος σεβασμός σε αυτή την ομάδα και παρά τα προβλήματα που έχει, παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Εμείς θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για 40 λεπτά. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα και να δούμε πως θα συμπεριφερθούμε στους νέους μας παίκτες γιατί έχουμε πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, περιορίσαμε τον Ολυμπιακό, αλλά μας πλήγωσαν τα επιθετικό τους ριμπάουντ. Αλλά έτσι είναι, όταν επιλέγεις να ακολουθήσεις μια τακτική, κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις. Από το 28’ έως και το 34’, ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο, πήρε διψήφια διαφορά, αλλά είχαμε συζητήσει πριν το ματς τι θα έπρεπε να κάνουμε εάν βρισκόμασταν σε τέτοια κατάσταση και το κάναμε. Βάλαμε τρία σπουδαία σουτ και μειώσαμε. Μετά από τέτοιες εμφανίσεις, υπάρχει χαρά για το πώς αγωνιστήκαμε, αλλά απογοήτευση για τη σπουδαία ευκαιρία που χάσαμε για να κερδίσουμε. Πρέπει, όμως, να συνεχίσουμε και να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά που κάνουμε. Εύχομαι στον Γιάννη καλή συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα και θέλω να του δώσω συγχαρητήρια για τα όσα έχει κάνει μέχρι στιγμής. Εμείς πήραμε μια απόφαση το καλοκαίρι να στηριχτούμε σε νεαρούς Έλληνες παίκτες και σε Αμερικανούς ρούκι, κάναμε κάποιες νίκες, αλλά το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και δύσκολο και χρειάστηκε να κάνουμε κάποιες αλλαγές».

Ο Μουχάμεντ Ελ Αμίν τόνισε ότι, «Νομίζω πως για 40 λεπτά παίξαμε πολύ δυνατά, τους αναγκάσαμε να παίξουν και αυτοί ακόμη πιο δυνατά και θεωρώ πως αν συνεχίσουμε έτσι θα πάρουμε πολλές νίκες».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα