Σφαιρόπουλος: «Είχαμε καθαρό μυαλό στο κρίσιμο σημείο»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σφαιρόπουλος: «Είχαμε καθαρό μυαλό στο κρίσιμο σημείο»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στη δυσκολία του ματς και στην κατάταση των τραυματιών του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός πέρασε με μεγάλη δυσκολία από την Κηφισιά με τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» να αναφέρει αρχικά για το ματς, «Είναι πολύ σημαντική νίκη για εμάς, καθώς η Κηφισιά είναι μια ανταγωνιστική ομάδα στην έδρα της. Η Κηφισιά έχει και Έλληνες και ξένους παίκτες που παίζουν δυνατά. Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και στις αρχές του τέταρτου πήραμε μια διαφορά, αλλά η Κηφισιά με τρία μεγάλα τρίποντα πλησίασε. Εμείς, όμως, είχαμε το καθαρό μυαλό σε εκείνο το σημείο και τη σωστή αντίδραση και φτάσαμε στη νίκη. Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γι’ αυτή τους την αντίδραση».

Σε ερώτηση για τον βαθμό ετοιμότητας του Σον Τζέιμς... «ο Σον Τζέιμς ψάχνει να βρει τα πατήματα του και τις συνεργασίες στο παιχνίδι. Το λίγο διάστημα που έπαιξε είχε καλή παρουσία, αλλά χρεώθηκε γρήγορα με φάουλ. Ο Μιλουτίνοφ είναι νεαρός, ο Γλυνιαδάκης είναι έμπειρος και έχει περισσότερες παραστάσεις».

Για την κατάσταση των τραυματιών και εάν κάποιος από αυτούς θα παίξει με τον Άρη... «δεν το ξέρουμε ακόμη. Κάποιοι κάνουν ατομικό πρόγραμμα, κάποιοι θεραπείες».

Ο Ντάνιελ Χάκετ από την πλευρά του ανέφερε πως, «Η Κηφισιά έπαιξε πολύ δυνατά απόψε και πρέπει να τους δώσουμε τα εύσημα για τον τρόπο που αγωνίστηκαν. Πρόσθεσαν παίκτες στο ρόστερ τους και βελτίωσαν την εικόνα τους. Αυτό που κρατάμε είναι η νίκη που είναι πολύ σημαντική».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα