Πακέτα εισιτηρίων για το Last 32 ο Άρης

Πακέτα εισιτηρίων για το Last 32 ο Άρης

Gazzetta team
Πακέτα εισιτηρίων για το Last 32 ο Άρης
Ο Άρης προκρίθηκε στο Last 32 του EuroCup κι ετοίμασε πακέτα εισιτηρίων για τους φιλάθλους του.

Η ανακοίνωση του Άρη: «Ο ΑΡΗΣ όχι μόνο προκρίθηκε στο Last 32 του Eurocup, αλλά κατέκτησε την πρώτη θέση στον Δ’ Όμιλο, κατά γενική ομολογία τον δυσκολότερο της διοργάνωσης.

Στην προσπάθεια αυτή, ο κόσμος του ΑΡΗ είχε καθοριστική παρουσία. Ο εκρηκτικός και συνάμα κόσμιος τρόπος με τον οποίο στήριξε μαζικά τον Δημήτρη Πρίφτη και τους παίκτες του, συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση της πρόκρισης και της πρωτιάς

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Αυτοκράτορα συνεχίζεται και η δεύτερη φάση υπόσχεται ακόμα πιο συναρπαστικούς αγώνες. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., ανακοινώνει ότι τίθεται προς διάθεση πακέτο εισιτηρίων για τη β’ φάση του Eurocup, η οποία περιλαμβάνει τρεις εντός έδρας αγώνες: Με τη NeptunasKlaipeda, την Alba Berlin και την ΕΑ7 Emporio Αrmani Milan.

Οι κάτοχοι του πακέτου μπορούν να παρακολουθήσουν τους τρεις εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας με μειωμένες τιμές, σε σχέση με τα μεμονωμένα εισιτήρια αγώνων. Με δεδομένο ότι τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τη συνέχεια του Eurocup, οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν τις θέσεις τους αυστηρά μέχρι τις 04/01/2016. Στη συνέχεια οι θέσεις θα είναι ελεύθερες για όλους τους φίλους του ΑΡΗ.

Η διάθεση του πακέτου εισιτηρίων για το Last 32 του Eurocup θα ξεκινήσει αύριο Τρίτη (22/12) στις 13:00 από την ARIS BC Boutique «The Legend Store», μέχρι τις 20:00 και θα συνεχιστεί την Τετάρτη 23/12 από τις 12:00 έως τις 20:00 και την Πέμπτη 24/12 από τις 09:00 έως τις 17:00. Για το ωράριο της προσεχούς εβδομάδας θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση από την ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.

Επίσης, οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να προμηθευτούν ηλεκτρονικά το πακέτο εισιτηρίων από τη σελίδα viva.gr, από αύριο Τρίτη στις 12:00, αλλά και τα συνεργαζόμενα σημεία του δικτύου της viva: Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, MediaMarkt, Reload, SevenSpots.

Οι τιμές του πακέτου εισιτηρίων

ΘΥΡΕΣ

ΤΙΜΗ

5-6

25€

7-8-9-10

35€

1-2-3-4

50€

Παιδικό (6-12 ετών, για όλες τις θύρες πλην 5-6)

15€

Σας περιμένουμε στο «Nick Galis Hall» για τη συνέχεια του ευρωπαϊκού ταξιδιού μας».