Κάλεσμα στον κόσμο του ο Αρκαδικός

Gazzetta team
Κάλεσμα στον κόσμο του ο Αρκαδικός

bet365

Ο Αρκαδικός έκανε κάλεσμα στον κόσμο του για την αναμέτρηση με τον Κόροιβο την προσεχή Τετάρτη (23/12, 17:00).

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2015 η ομάδα μας δίνει ένα παιχνίδι εξαιρετικής σημασίας κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας στο ΔΑΚ Τρίπολης, την Τετάρτη 23/12 στις 17:00.

Οι παίκτες, η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση της ομάδας καλούν τον φίλαθλο κόσμο να γίνει, για μια ακόμα φορά, ο έκτος μας παίκτης και να βοηθήσει με την παρουσία του και την φωνή του ώστε να έρθει μια ακόμα εντός έδρας νίκη για την ομάδα μας.

Και σε αυτό το παιχνίδι ομάδα και κόσμος πρέπει να γίνουμε ένα, ώστε να φτάσουμε στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Θυμίζουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κάποιος να προμηθευτεί εισιτήρια:

Δευτέρα-Τρίτη (21-22/12): 18:00-20:00.

Τετάρτη (23/12) από τις 14:00 έως και την έναρξη του αγώνα.

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. Αρκαδικός ενημερώνει τους φίλαθλους ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας (διαβατήριο ή στρατιωτική ταυτότητα ή άδεια παραμονής) καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Ειδικά για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, η Κ.Α.Ε. Αρκαδικός θα ήθελε να ενημερώσει, ότι, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια, να προσέλθουν έγκαιρα, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή.

Η γενική είσοδος για τον αγώνα Αρκαδικός – Κόροιβος (23/12, 17.00) είναι 15€ και vip 25€ και 10€ παιδικά (περιορισμένες θέσεις).

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Διαδικτυακά στην ιστοσελίδα μας www.arcadikosbc.gr πατώντας κλικ στο μπάνερ ON LINΕ αγορά εισιτηρίων.

Για να είναι πιο ξεκάθαρο αναφέρονται και οι 3 τρόποι παραλαβής εισιτηρίων:

Εκτυπώνοντας το voucher αγοράς, το οποίο και θα προσκομίσουν στο κλειστό γυμναστήριο την ημέρα του αγώνα και θα το ανταλλάξουν στα εκδοτήρια με το φυσικό εισιτήριο (αυτό είναι αν έχουν βάλει ως τρόπο παραλαβής το ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ)

Επίσης ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΟ print @ home τότε απλώς εκτυπώνουν το εισιτήριο και δεν χρειάζεται να περάσουν από τα εκδοτήρια.

Έχουν και την επιλογή του Mobile Ticket. Αρκεί να συνδεθούν στον λογαριασμό τους μέσω του smartphone και πηγαίνοντας στην επιλογή e-tickets εμφανίζεται το QR CODE με το οποίο μπορούν να μπουν στο γήπεδο.

Στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

ΔΑΚ Τρίπολης:

Δευτέρα-Τρίτη (21-22/12): 18:00-20:00.

Τετάρτη (23/12) από τις 14:00».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα