Τζόρτζεβιτς: «Είχαμε ενέργεια παρά την κούραση»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Τζόρτζεβιτς: «Είχαμε ενέργεια παρά την κούραση»

bet365

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Αμαλιάδα έπειτα από ένα δύσκολο ταξίδι στην Λιθουανία κι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έμεινε ικανοποιημένος από την ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες του κόντρα στον Κόροιβο.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» ανέφερε για τη νίκη επί του Κόροιβου: «Ήταν ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Κόροιβος. Ήμουν ανήσυχος πριν το ματς, αλλά ήμασταν συγκεντρωμένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλή άμυνα και πετύχαμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Οι ψηλοί μας έπαιξαν καλή άμυνα στο πικ εν ρολ, ενώ πετύχαμε κάποια σημαντικά τρίποντα. Είχαμε ένα δύσκολο ταξίδι στη Λιθουανία. Φύγαμε από εκεί στις 3 το πρωί, πράγμα δύσκολο για τα παιδιά. Ήμασταν αρκετά κουρασμένοι. Παρόλα αυτά οι παίκτες μου είχαν ενέργεια, πράγμα πολύ καλό μετά από αυτά που περάσαμε.

Ο Βασιλόπουλος είναι ένας πολύ καλός πλέι μέικερ στη θέση “4”. Δημιούργησε πολλές φάσεις, είναι πολύ καλός σε αυτό. Άνοιξε το γήπεδο, πάσαρε καλά στην πλάτη του. Εμείς δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι ανάλογο. Οι αντίπαλοί μας έπαιζαν απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα και έκαναν καλό προγραμματισμό για να μας αντιμετωπίσουν. Ο Κόροιβος κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα».

Όσο για τα τέσσερα επιθετικά φάουλ του Μιροσλαβ Ραντούλιτσα και το ταξίδι στη Λιθουανία: «Το ταξίδι στο Κουμπάν ήταν επίσης πολύ δύσκολο πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό. Έτσι είναι τα πράγματα και πρέπει να μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε. Ο Ραντούλιτσα έκανε τέσσερα επιθετικά φάουλ τα οποία δεν ήταν καθαρά. Δεν μπορώ να πω κάτι. Είναι ένας ψηλός που βασίζεται στο physical game. Πρέπει να μπορέσει ο ίδιος να βρει τον τρόπο να μην πέφτει στην παγίδα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα