Το εκπληκτικό σερί του Κόνγκερ!

Φάνης Παναγιώτου
Το εκπληκτικό σερί του Κόνγκερ!

bet365

Ο Ντιμίτριους Κόνγκερ δεν είναι απλά ακόμα ένας ξένος της Basket League. Πρόκειται για τον κορυφαίο παίκτη των Τρικάλων, που «τρέχει» ένα εκπληκτικό σερί!

Η επιλογή των ξένων παικτών είναι καθοριστική για την πορεία των ομάδων στη Basket League. Ειδικά για τις ομάδες που μπαίνουν στη σεζόν με στόχο την παραμονή στην κατηγορία, οι καλοί ξένοι είναι απαραίτητοι. Είναι κομβικής σημασίας να παίρνεις σκορ από τους Αμερικανούς και στο πλαίσιο αυτό οι προπονητές αναζητούν πάντα την καλύτερη επιλογή.

Κι ο Κώστας Φλεβαράκης φαίνεται πως πέτυχε διάνα! Αναφερόμαστε στον Ντιμίτριους Κόνγκερ, ο οποίος κόντρα στον Αρκαδικό έκανε το καλύτερο του ματς στη φετινή Basket League. Μέτρησε 25 πόντους με 8/9 δίποντα και 3/3 τρίποντα, ενώ παράλληλα κατέβασε 8 ριμπάουντ, εκ των οποίων τα 4 επιθετικά. Όλα αυτά κάνοντας μόλις 2 λάθη!

Ο Κόνγκερ ήταν εξαιρετικός κι οδήγησε τα Τρίκαλα σ' ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Η νίκη επί του Αρκαδικού δεν αποκλείεται να αποδειχθεί καθοριστική στο φινάλε όταν οι ομάδες θα κάνουν το... ταμείο της χρονιάς, παράλληλα, όμως, έδωσε συνέχεια σ' ένα φοβερό σερί που «τρέχει» ο Κόνγκερ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ (γενν. το 1990, ύψος 1.98 μέτρα) είναι «διψήφιος» σε ΟΛΑ τα ματς του πρωταθλήματος και οι αριθμοί του εντυπωσιάζουν! Κατά μέσο όρο σημειώνει 17.1 πόντους με 40.7% στα τρίποντα, ενώ ακόμα μετράει 5.9 ριμπάουντ, εκ των οποίων τα 4.3 επιθετικά (!) κι ακόμα 1.6 τελικές πάσες!

Φοβερή η αγωνιστική παρουσία του Κόνγκερ κι ακόμα πιο εντυπωσιακό το σερί που δείτε αναλυτικά στη συνεχεια...

vs. ΚΟΡΟΙΒΟΣ 13 ΠΟΝΤΟΙ
vs. ΚΑΒΑΛΑ 19 ΠΟΝΤΟΙ
vs. ΑΕΚ 22 ΠΟΝΤΟΙ
vs. ΚΗΦΙΣΙΑ 13 ΠΟΝΤΟΙ
vs. ΑΡΗΣ 15 ΠΟΝΤΟΙ
vs. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 17 ΠΟΝΤΟΙ
vs. ΡΕΘΥΜΝΟ 18 ΠΟΝΤΟΙ
vs. ΚΟΛΟΣΣΟΣ 14 ΠΟΝΤΟΙ
vs. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 15 ΠΟΝΤΟΙ
vs. ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 25 ΠΟΝΤΟΙ

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα