«Αντιμέτωποι με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης» (vid)

«Αντιμέτωποι με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης» (vid)
Ως μια πολύ σημαντική ευκαιρία για να τσεκάρει κάποια πράγματα βλέπει την αναμέτρηση μεταξύ της Κηφισιάς και του Ολυμπιακού ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος φιλοξενούνται από την ομάδα των βορείων προαστίων την Δευτέρα (21/12) και ο προπονητής των γηπεδούχων μίλησε για το παιχνίδι.

«Η επανέναρξη του πρωταθλήματος μάς βρίσκει αντιμέτωπους με μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, μία ομάδα με όλη την έννοια της λέξης, η οποία είναι σε πολύ καλή κατάσταση παρά τους τραυματισμούς που έχει», είπε αρχικά.

«Σε αυτό το παιχνίδι θέλουμε δύο πράγματα: να δούμε σε τί κατάσταση βρισκόμαστε έχοντας και νέους παίκτες στο ρόστερ μας και κατά δεύτερον να ανταγωνιστούμε μία ομάδα που βρίσκεται σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο, ώστε να δούμε κι εμείς σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Κηφισιά και Ολυμπιακός κοντράρονται αύριο στο Ζηρίνιο, στο ματς που κλείνει την αυλαία της αγωνιστικής στην Basket League. Σε απόδοση 1.87 στη Vistabet το ενδεχόμενο να σημειωθούν πάνω από 145 πόντοι.

«Πιστεύω πως θα έχουμε ένα πολύ καλό και όμορφο παιχνίδι», ολοκλήρωσε.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα