Σάκοτα: «Να ματώνω για την φανέλα, τίποτα λιγότερο»

Σάκοτα: «Να ματώνω για την φανέλα, τίποτα λιγότερο»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Σάκοτα: «Να ματώνω για την φανέλα, τίποτα λιγότερο»

bet365

Ο Ντούσαν Σάκοτα άφησε πίσω τις σκέψεις αποχώρησης και τόνισε στο gazzetta.gr πως το μόνο που θέλει είναι να ματώνει για την φανέλα της ΑΕΚ και συγκεντρώνεται στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Ντούσαν Σάκοτα έσβησε από το μυαλό του τη... δύσκολη βδομάδα που πέρασε, έδωσε το παρών στην αναμέτρηση με το Ρέθυμνο (2π. Σε 6:06) και πλέον συγκεντρώνεται στην πορεία της ΑΕΚ στο φετινό Πρωτάθλημα.

Ο ίδιος μετά από την αναμέτρηση δεν θέλησε να μιλήσει για όσα διαδραματίστηκαν, ωστόσο δεν έκρυψε πως όταν έλαβε το χειροκρότημα από τον κόσμο τόσο κατά την παρουσίασή του, όσο και κατά την είσοδό του στο παρκέ: «Σίγουρα νιώθω πάρα πολύ καλά» και συνέχισε:

«Το μόνο μου κίνητρο από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ΑΕΚ είναι να παίξω μπάσκετ και να ματώσω γι' αυτή την φανέλα. Αυτό είναι το μόνο που θέλω και τίποτα παραπάνω. Τίποτα παρακάτω».

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν κι η επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ ήρθε ξεκούραστα: «Νιώθουμε πολύ καλύτερα. Κάναμε δύο νίκες σερί. Γιατί κερδίσαμε την Νεπτούνας. Έναν πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Εμείς κάναμε το καθήκον μας. Μπορεί να είμαστε η πρώτη ομάδα στην ιστορία που αποκλείεται με πέντε νίκες. Οπότε εμείς είμαστε ευχαριστημένοι και θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτές τις δύο νίκες. Να τις κάνουμε τρεις πριν από τη διακοπή (23/12 @Κολοσσός). Και να μπούμε με καθαρό μυαλό με τον Παναθηναϊκό».

Πλέον, οι υποχρεώσεις θα είναι λιγότερες κι η ομάδα θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει περισσότερο: «Έχουμε δύο καινούριους παίκτες που πρέπει να προσαρμοστούν. Και εμείς να προσαρμοστούμε σε αυτούς και αυτοί σε εμάς. Και σίγουρα οι περισσότερες προπονήσεις θα μας βοηθήσουν. Είναι αυτονόητο ότι είναι δύο παίκτες υψηλού επιπέδου. Εμείς κάναμε πολλές προπονήσεις μαζί τους. Δεν είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε τα ευρωπαϊκά ματς μαζί τους, αφού δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής. Είναι παίκτες μεγάλης κλάσης και οι δύο και θα βρουν κι αυτοί τα πατήματά τους και θα προσαρμοστούν».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα