Καστρίτης: «Προσπαθήσαμε με τον λάθος τρόπο»

ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Καστρίτης: «Προσπαθήσαμε με τον λάθος τρόπο»

Καστρίτης: «Προσπαθήσαμε με τον λάθος τρόπο»

Ελαστικός με τους παίκτες του ήταν ο Γιάννης Καστρίτης στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα του Αρκαδικού από τα Τρίκαλα.

Ο προπονητής των νεοφώτιστων δήλωσε πως η ομάδα του προσπάθησε, αλλά με το λάθος τρόπο και έτσι δε κατάφερε να κοντράρει τους σαφώς ανώτερους γηπεδούχους.

«Πολλά συγχαρητήρια στον κ. Φλεβαράκη και την ομάδα των Τρικάλων για την δικαιότατη και 100 %  πανάξια νίκη τους στο σημερινό παιχνίδι. Όπως είπε και ο Σόκο όλες οι ομάδες ξέρουν πως τα Τρίκαλα ειδικά μέσα στην έδρα τους αρέσκονται να τρέχουν και να παίζουν το παιχνίδι σε πολλές κατοχές τις οποίες αυξάνουν κατά πολύ μέσω του επιθετικού τους ριμπάουντ. Ήταν δύο πράγματα για τα οποία είχαμε προετοιμαστεί, προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε αλλά η αλήθεια είναι πως από το πρώτο δεκάλεπτο και έπειτα η ομάδα των Τρικάλων κυριάρχησε πλήρως πάνω στο παρκέ και εμείς δεν κρατήσαμε την ψυχραιμία μας όπως θα έπρεπε παρότι δεν μπορούμε να έχουμε πολλά παράπονα απ’ τα παιδιά. Πραγματικά προσπάθησαν και ήθελαν να προσπαθήσουν και άλλο  αλλά ίσως με τον λάθος τρόπο και είναι ένα κομμάτι το οποίο ακόμα πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε», είπε αρχικά.
 
«Δεν υπάρχει χρόνος να σκύβουμε το κεφάλι, το σκύβουμε μόνο για να δουλέψουμε. Ψηλά το κεφάλι,  έχουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι την Τετάρτη και πρέπει να δείξουμε το πάθος που δεν δείξαμε σήμερα στην έδρα των Τρικάλων. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον κόουτς και να πετύχουν τον στόχο τους στο τέλος της χρονιάς, πάνω απ όλα με υγεία», πρόσθεσε.

Best of internet