Σκουρτόπουλος: «Συνεχίζουμε τη δουλειά»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Σκουρτόπουλος: «Συνεχίζουμε τη δουλειά»

bet365

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στάθηκε στους τραυματισμούς των Σάφτενααρ, Ματαλών και Κάρτερ και θέλει να δείξουν καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια.

Ο τεχνικός του Ρεθύμνου τόνισε: «Ήταν ένα παιχνίδι όπως όλα. Η ομάδα δεν έκανε καλό ξεκίνημα. Είχαμε δουλέψει πολύ καλά, όμως ένα περιστατικό με τον Σάφτενααρ μας τα εκμηδένισε όλα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα είχαμε κάποιες απώλειες επίσης. Το παιχνίδι πήγε σε δεύτερη μοίρα. Ο καλός ρυθμός της ΑΕΚ κράτησε την διαφορά. Κρατάμε το καλό κομμάτι και συνεχίζουμε τη δουλειά ώστε να μπούμε διαφορετικοί στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος».

Για τους τραυματίες: «Ο Ματαλών έβγαλε τον ώμο του και θα είναι εκτός για μεγάλο διάστημα. Ο Τσακαλέρης έχει ένα διάστρεμμα. Ο Σάφτενααρ θα είναι μαζί μας με την Κηφισιά ενώ ο Κάρτερ δεν έχει κάτι σοβαρό».

Ο Μάριος Ματαλών από την πλευρά του: «Ξέραμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να δώσουμε το καλύτερο, όμως όταν παίζεις με την ΑΕΚ δεν φτάνει αυτό. Παίζουμε ένα παιχνίδι-φωτιά με την Κηφισιά και επικεντρωνόμαστε σε αυτό. Κρατάμε τα καλά και συνεχίζουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα