Παπαπέτρου: «Λογικό να είναι νευριασμένος ο κόουτς»

Gazzetta team
Παπαπέτρου: «Λογικό να είναι νευριασμένος ο κόουτς»
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θεωρεί λογική την έκρηξη του Γιάννη Σφαιρόπουλου και τονίζει πως ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί την άμυνά του για να πάρει τις νίκες που θα χρειαστεί στο Top 16.

«Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας, δεχθήκαμε 81 πόντους μέσα στην έδρα μας. Χάσαμε το παιχνίδι. Προκριθήκαμε στο Top 16. Θα βελτιωθούμε σίγουρα στην επόμενη φάση. Νομίζω κάναμε πολλά λάθη με την Εφές και τα πληρώσαμε. Η Εφές έπαιξε καλό μπάσκετ, είχε πλάνο. Αν εξαιρέσεις αυτό το ματς είχαμε καλή εικόνα στην πρώτη φάση. Σηκώνουμε κεφάλι, θα δουλέψουμε τα λάθη μας. Κοιτάμε μπροστά. Θα πρέπει να προσεγγίσουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το σημαντικό είναι να έχουμε υγεία και να είμαστε όλοι μαζί» δήλωσε αρχικά ο φόργουορντ των Πειραιωτών.

Ερωτηθείς για την επόμενη φάση, εξήγησε: «Η άμυνά μας θα μας δώσει τις νίκες στο Top 16. Όταν παίζουμε καλή άμυνα τις περισσότερες φορές κερδίζουμε. Από εκεί ξεκινάμε και εκεί τελειώνουμε. Το τι έχει συμβεί τα προηγούμενα χρόνια κρατάει την ιστορία για τα επόμενα. Από εγωισμό θα θέλουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ και να κερδίζουμε. Και την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ, από την οποία χάσαμε τον τελικό της Euroleague. Ο κόουτς προσπαθεί να ξυπνήσει την ομάδα όταν δεν παίζει καλό μπάσκετ. Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, είναι λογικό να είναι νευριασμένος. Θα κοιτάξουμε μπροστά. Τελειώσαμε με 8-2. Δεν είναι και τόσο άσχημα».