Ουνικάχα Μάλαγα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 76-88 (vid)

Ουνικάχα Μάλαγα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 76-88 (vid)
Η ΤΣΣΚΑ έπαιξε... κανονικά στη Μάλαγα, επικράτησε με 88-76 της Ουνικάχα και πάει και αυτή στον όμιλο «φωτιά» του Ολυμπιακού.

Η ρωσική ομάδα συναντά την περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης, τον φιναλίστ Ολυμπιακό, την Μπαρτσελόνα, την Χίμκι, την Μπάμπεργκ, τη Λαμποράλ Κούτσα και τη Ζαλγκίρις Κάουνας και δημιουργούν έναν πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό όμιλο στον μαραθώνιο του Top-16.

Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη έπαιξαν πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο, έδειξαν ότι δεν είχαν διάθεση να... διαλέξουν αντιπάλους και έτσι έφτασαν στην 9η νίκη τους στον όμιλο.

Η Ουνικάχα από τη πλευρά της τερμάτισε στη 2η θέση με απολογισμό 7 νικών και 3 ηττών και θα παίξει στον όμιλο των Παναθηναϊκού, Εφές, Φενέρ, Νταρουσάφακα, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Τσεντεβίτα και Ερυθρού Αστέρα.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν λίγο μουδιασμένα, ωστόσο με ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη και κατέκτησαν την πρώτη θέση του ομίλου.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Για ακόμα ένα παιχνίδι κορυφαίος της ΤΣΣΚΑ ήταν ο Νάντο Ντε Κολό. Ο Γάλλος γκαρντ τελείωσε το παιχνίδι με 16 πόντους, 2 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε 29 λεπτά συμμετοχής.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Κακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Στεφάν Μάρκοβιτς, ο οποίος σε 24 λεπτά παιχνιδιού είχε μόλις 2 πόντους με 1/2 δίποντα και 0/2 τρίποντα.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Το μικρό ξέσπασμα της ΤΣΣΚΑ στο 3ο δεκάλεπτο, όπου έτρεξε επί μέρους 23-11 και προηγήθηκε με 8 πόντους στο 30' (57-65), βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Η ΤΣΣΚΑ κρατά τη νίκη, η οποία την έστειλε στους «16» ως πρώτη από τον 4ο όμιλο, ενώ η Μάλαγα κρατά την πολύ καλη εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και την εμφάνιση του Τζάκσον που είχε 15 πόντους και 5 ασίστς.

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Η Μάλαγα ξεχνά τα άσχημα ποσοστά από τη γραμμή του τριπόντου (30%, 7/23), ενώ η ΤΣΣΚΑ το πρώτο ημίχρονο, που έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά και τα αρκετά λάθη (16).