Θρυλικά Χριστουγεννιάτικα Camp 2015

Θρυλικά Χριστουγεννιάτικα Camp 2015

Θρυλικά Χριστουγεννιάτικα Camp 2015

Τα σχολεία κλείνουν για τις γιορτές και τι πιο όμορφο για τους μικρούς αθλητές να τα περάσουν στο παρκέ υπό την επίβλεψη του Γιάννη Σφαιρόπουλου. 

«Χριστούγεννα στο παρκέ για μικρούς και μικρές αθλητές. Τα σχολεία μπορεί να… κλείνουν το διάστημα των εορτών που έρχονται, αλλά η προπόνηση στο ΣΕΦ δεν σταματά.
 
Το camp που έγινε θεσμός επιστρέφει και φέτος. Η Ακαδημία του Ολυμπιακού διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Camp στα γήπεδα του ΣΕΦ, την επίβλεψη των οποίων θα έχουν ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του Θρύλου κ. Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Διευθυντής των Ακαδημιών κ. Νίκος Κεραμεύς.
 
Α Περίοδος 28-29-30/12/2015
Ώρες 09:00-14:00
Κόστος 50€ εκτός συλλόγου/ 40€ εντός συλλόγου
Ηλικίες 2001 έως 2010 (αγόρια και κορίτσια)
 
Το πρόγραμμα έχει εκπονηθεί από την προπονητική ομάδα των ακαδημιών μας, είναι στηριγμένο στις βασικές αρχές του μπάσκετ (Basketball Fundamentals), ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην ατομική τεχνική και τη φυσική κατάσταση των παικτών. Τόσο το ασκησιολόγιο όσο και τα διαγωνιστικά παιχνίδια, θα βοηθήσουν στην εξάσκηση της ντρίπλας, της πάσας, του σουτ, του ριμπάουντ, αλλά και στη βελτίωση της άμυνας και της κίνησης χωρίς μπάλα. Οι προπονήσεις είναι εξειδικευμένες βάσει της ηλικίας και του επιπέδου των νεαρών αθλητών και η άρτια υλικοτεχνική υποδομή συμβάλει καταλυτικά στην διεξαγωγή του προγράμματος.
 
Camp επιλέκτων
 
Β Περίοδος 4-5 & 7/1/2016
Ώρες
09:00-12:00
Ηλικίες 2001-2002-2003
 
Ένα τριήμερο το οποίο θα φιλοξενήσει, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, τα παιδιά τα οποία συμμετείχαν στο camp των Χριστουγέννων και η προπονητική μας ομάδα διέκρινε ότι έχουν κάποια ιδιαίτερη δεξιότητα. Τα παιδιά αυτά θα ενσωματωθούν για το συγκεκριμένο τριήμερο με τους αθλητές οι οποίοι ήδη στελεχώνουν τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας, και θα παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα, την επιμέλεια του οποίου θα έχουν οι κύριοι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Νικόλαος Κεραμεύς. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των αθλητών στο camp επιλέκτων, είναι η συγκατάθεση του συλλόγου τους, εάν και εφόσον αγωνίζονται σε κάποιο άλλο σωματείο».

Best of internet