Αρμάνι Τζινς Μιλάνο - Λιμόζ 69-77 (pic)

Στέλλα Παπαδοπούλου
Αρμάνι Τζινς Μιλάνο - Λιμόζ 69-77 (pic)
Η Λιμόζ πέρασε από το Μιλάνο και θα συνεχίσει στον όμιλο του ΠΑΟΚ, ενώ η Αρμάνι Τζινς Μιλάνο θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο EuroCup (69-77).


Οι δύο ομάδες ήξεραν από πριν πως θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στο EuroCup και το παιχνίδι είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους ομίλους που βρίσκονται οι ΠΑΟΚ κι ο Άρης.

Η Αρμάνι Τζινς Μιλάνο θα δοκιμάσει για πρώτη φορά τις δυνατότητές της στο EuroCup.

NΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Οι γηπεδούχοι ήθελαν να κλείσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στην φετινή Ευρωλίγκα, ωστόσο έλειπε ο κίνητρο από τους παίκτες. Η Λιμόζ που είναι ευχαριστημένη μόνο από τη συμμετοχή της στη διοργάνωση έδειξε μεγαλύτερο πάθος και πήρε τη νίκη.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο Μπονγκού-Κολό ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα και σταμάτησε στους 21 πόντους (2/5δίπ., 4/5τρίπ., 5/5βολ.), μάζεψε 8 ριμπάουντ, έδωσε 3 ασίστ, έκλεψε 2 φορές και έκανε 2 λάθη (34ranking).

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Ο Αντρέα Τσιντσιαρίνι είχε 2/4 δίποντα, 0/2 τρίποντα, έκανε 2 λάθη, ωστόσο μάζεψε 3 ριμπάουντ και έδωσε 3 ασίστ σε 20:22.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Η Λιμόζ ήταν ανώτερη στο δεύτερο μέρος κι ένα σερί 0-6 στο τέλος της τρίτης περιόδου από τον Μπονγκού-Κολό ανέβασε τη διαφορά στο +14 (52-66 στο 39'). Η Αρμάνι προσπάθησε ν' αντιδράσει στο τέλος, ωστόσο η προσπάθειά της δεν ήταν αρκετή.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Η Λιμόζ την παρουσία της στη διοργάνωση.

ΤΙ ΠΕΤΑΝΕ: Η Αρμάνι Τζινς Μιλάνο... διαγράφει τον αποκλεισμό και συγκεντρώνεται στο EuroCup που είναι μία νέα σελίδα στην ιστορία της. Tα δεκάλεπτα: 19-20, 41-48, 54-64, 69-77