Η συγνώμη του ΛεΜπρόν στη γυναίκα που έστειλε στο νοσοκομείο (vid)

ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΝΤΕΡ

Η συγνώμη του ΛεΜπρόν στη γυναίκα που έστειλε στο νοσοκομείο (vid)

Η συγνώμη του ΛεΜπρόν στη γυναίκα που έστειλε στο νοσοκομείο (vid)

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συγκρούστηκε με μια άτυχη φίλαθλο που καθόταν στην πρώτη σειρά στη προσπάθειά του να σώσει μια κατοχή και την έστειλε στο νοσοκομείο.

Ο «βασιλιάς» έσπευσε να μάθει νέα της μετά το τέλος του αγώνα και αφού πληροφορήθηκε πως δεν έχει πάθει κάτι σοβαρό ανακουφίστηκε και ζήτησε συγνώμη, τόσο μέσω twitter, όσο και με δηλώσεις του.

«Τα παιδιά μου είπαν πως τα πάερι περίφημα τώρα. Προσπάθησα απλά να κρατήσω τη μπάλα μέσα στο παρκέ και το μισώ που ήταν τέτοιο το αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

«Νομίζω πως είναι εκπληκτική εμπειρία για τους οπαδούς μας. Εννοώ, πως αυτό δεν συμβαίνει συχνά. Είναι κρίμα που συνέβη σήμερα, αλλά γενικά δε συμβαίνει συχνά. Οι φίλαθλοι μας είναι ο λόγος που το παιχνίδι είναι τόσο σπουδαίο. Το να κάθεσαι δίπλα στο παρκέ είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι πολύ καλό. Αν ήμουν φίλαθλος, θα ήθελα να κάθομαι δίπλα στο παρκέ και να βλέπω τις αναμετρήσεις», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Έλι Ντέι εύχομαι να είσαι καλά. Συγνώμη! Ελπίζω να ξαναέρθετε σε κάποιον αγώνα μας σύντομα. Με αγάπη, ΛεΜπρόν Τζέιμς», έγραψε στο twitter ο καλύτερος παίκτης του πλανήτη.

 

Best of internet