Μπάρκλεϊ: «Οι Μπουλς θα... σκότωναν τους Γουόριορς!»

ΕΠΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ

Μπάρκλεϊ: «Οι Μπουλς θα... σκότωναν τους Γουόριορς!»

Μπάρκλεϊ: «Οι Μπουλς θα... σκότωναν τους Γουόριορς!»

Οι Γουόριορς έχουν αρχίσει εντυπωσιακά με ρεκόρ 25-1 κι αναμενόμενα πολλοί τους συγκρίνουν με τους Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν που τελείωσαν με 72-10.

Αλήθεια, μπορεί να γίνει σύγκριση;

Για τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ δεν υπάρχει καμία σύγκριση κι ο λόγος είναι πως ο Σικάγο Μπουλς θα έκαναν... πλάκα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, όπως τόνισε! Φοβερές ατάκες.

«Εκείνοι οι Μπουλς θα σκότωναν αυτή τη μικρή ομάδα. Ελάτε τώρα! Ποιος θα μάρκαρε τον Τζόρνταν και τον Πίπεν; Για να μην πω για τον Ρόντμαν. Θα τους άρεσε πολύ να παίζουν με τον τρόπο που αγωνίζονται οι Γουόριορς. Το μπάσκετ είναι πολύ πιο εύκολο πλέον. Φαντάζεστε πόσους πόντους θα έβαζε ο Τζόρνταν αν δεν μπορούσες να τον ακουμπήσεις; Ή πόσα ριμπάουντ θα έπαιρνε ο Ρόντμαν; Οι Γουόριορς είναι πολύ κοντή ομάδα», ήταν τα πρώτα του λόγια και συνέχισε λέγοντας:

«Οι Γουόριορς με τις εμφανίσεις τους μέχρι τώρα δίνουν ενδιαφέρον στον κόσμο, αλλά δεν είναι ωραίο αυτό το μπάσκετ. Ακόμη δεν έχουν κατακτήσει τίποτα. Μην υπερβάλλετε επειδή αυτοί οι τύποι διαλύουν τον μικρό ανταγωνισμό. Εγώ θέλω και πιστεύω τους Σπερς για το πρωτάθλημα φέτος».

Best of internet