«Θέλουμε όλοι να κερδίσουν από αυτή την συνεργασία» (vid)

Gazzetta team
«Θέλουμε όλοι να κερδίσουν από αυτή την συνεργασία» (vid)

bet365

Η συνεργασία της ΕΣΚΑ και της MoneySafe είναι πλέον γεγονός με κάθε επισημότητα! Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ, Δημήτρης Μπασούρης, όπως κι οι κ.κ. Παναγιώτου, Ασημακόπουλος, οι οποίοι εκπροσώπησαν την χορηγό εταιρεία.

Αναλυτικά:

Η συνεργασία μεταξύ της ΕΣΚΑ και της MoneySafe επισημοποιήθηκε, μέσω της συνέντευξης Τύπου, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ενωσης, παρουσία του προέδρου της ΕΣΚΑ,Δημήτρη Μπασούρη και των κ. κ. Παναγιώτου, Ασημακόπουλου, οι οποίοι εκπροσώπησαν την χορηγό εταιρεία.

Πρώτος, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ, Δημήτρης Μπασούρης, λέγοντας:

«Σας καλωσορίζω και σας ευχαριστώ για την παρουσία σας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να υπάρχει αυτή η προβολή και πιστεύω θα έχουμε και τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Αρκετά χρόνια πριν, η ΕΣΚΑ, η μεγαλύτερη Eνωση στη χώρα, συμπεριλαμβανομένου και του ποδοσφαίρου, αντελήφθη ότι, βάσει της κατάστασης, η οικονομία της Ελλάδας δεν αντέχει άλλη κρατική επιχορήγηση προς τον αθλητισμό. Σκεφτήκαμε ότι πρέπει να συνεργαστούμε με μιαεταιρεία του ιδιωτικού τομέα, ώστε να μπορούν να διεξάγονται ομαλά τα πρωταθλήματά μας, αυτό για το οποίο είμαστε προορισμένοι. Πιστεύουμε στην κοινωνική-εταιρική ευθύνη, την οποία θεωρούμε πολύ σοβαρή υπόθεση. Πρόκειται για μια σοβαρότατη εταιρία, η MoneySafe, με στελέχη σοβαρά που κάνουν όσο καλύτερα μπορούν την δουλειά τους».

Προσθέτοντας, διευκρίνισε: «Η ΕΣΚΑ έχει αποφασίσει να βοηθήσει, με όσους τρόπους, μπορεί τους ανθρώπους. Ησυνεργασία μας αποφασίστηκε να συνεχιστεί και σε άλλα πλαίσια, χρόνο με το χρόνο θα αυξάνεται η σχέση μας. Η ΕΣΚΑ είναι στο winwin. Θέλουμε όλοι να κερδίζουν. Γιατί αν κερδίζει μόνο ένας, τότε αυτή η συνεργασία θα σταματήσει. Λύνοντας ένα μεγάλο μέρος του οικονομικού, αλλά και του αγωνιστικού προβλήματος, χάρη στους συνεργάτες μας και εκθειάζω όλα τα μέλη του ΔΣ και τους υπαλλήλους, η ΕΣΚΑ θα στραφεί προς την πρόληψητων αθλητών. Είναι απαράδεκτο να πεθαίνουν παιδιά στο γήπεδο. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Ξεκινήσαμε συνομιλίες και είμαστε σε συζητήσεις με την Εθνική Ασφαλιστική, αλλά και το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, δύο κολοσσούς, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε μια προληπτική προσπάθεια.

Δεν θα βγαίνει κανένα καινούργιο δελτίο αθλητή, εάν δεν υπάρχει τρίπλεξ, καρδιογράφημα και βεβαίωση του καρδιολόγου. Τα «βρήκε ο έφορος μια σφραγίδα για το δελτίο κλπ», σταματούν. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες όλους, και τα σωματεία. Αυτά τα 190 σωματεία, που χωρίς αυτά, δεν θα κάναμε τίποτα και δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ. Ευχαριστώ την MoneySafe. Θέλω να ξέρουν οι άνθρωποι της εταιρίας επίσης, πως θα είναι κερδισμένοι χρόνο με τον χρόνο και θέλουμε όλοι να κερδίσουν από την συνεργασία αυτή».

Από την δική του πλευρά, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MoneySafe, Γιώργος Παναγιώτου, τόνισε: «Εδώ είμαστε, με έναν στόχο, να βοηθήσουμε την ΕΣΚΑ, τα παιδιά και να συνεχίσουμε την πορεία μας. Και πάνω απ’ όλα τα παιδιά, να έχουν ένα μέλλον στην χώρα αυτή, με όλα τα προβλήματα που υπάρχουν γύρω».

SAM_1092

Ερωτηθείς, για το τι είναι η MoneySafe, απάντησε: «Πρόκειται για μια προπληρωμένη κάρταMaster Card για όλους. Εκδίδεται σχετικά εύκολα, αγοράζοντας ένα vouch από ένα περίπτερο ή άλλα συνεργαζόμενα σημεία και οι δραστηριότητες της εταιρείας επεκτείνονται στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Γαλλία. Η κάρτα φορτώνεται εύκολα, αμέσως, δουλεύει παντού, σε ΑΤΜ, στα ψώνια. Είναι εντελώς ασφαλής, η κάρτα έχει τα online-access, με στυλ web-banking. Ολοένα και έρχονται καινούργιοι μέθοδοι φόρτωσης όσο προχωράμε με άλλες συνεργασίες, που θα ανακοινώσουμε σύντομα. Η τράπεζά μας, εξάλλου, είναι από το Ηνωμένο Βασίλειο, με μεγάλα κεφάλαια και εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Η κάρτα δουλεύει παντού, χωρίς περιορισμούς, λόγω της σημερινής κατάστασης στην Ελλάδα μάλιστα, επειδή ακριβώς είμαστε τράπεζα της Αγγλίας».

Κατόπιν, με δικές του τοποθετήσεις, ο διευθυντής μάρκετινγκ της MoneySafe, Παναγιώτης Ασημακόπουλος, συμπλήρωσε: «Ευχαριστούμε πολύ για την συνάντηση αυτή. Η MoneySafe, αντιλαμβανόμενη τις οικονομικές συνθήκες στην χώρα και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα κοινωνικής εταιρικής πολιτικής, ερχόμενη σε επαφή με τον πρόεδρο, ο οποίος ακούμπησε τις ευαίσθητες χορδές της εταιρείας, κυρίως όσον αφορά τα παιδιά, πραγματοποιήσαμε την συνάντηση και καταλήξαμε στην συμφωνία. Στόχος είναι να προσφέρουμε σε αυτό τοευαίσθητο ζήτημα και θέμα που λέγεται παιδί. Με εντυπωσίασε ο πρόεδρος και από τις προοπτικές που ανοίγονται και έτσι από την πλευρά μας συμφωνήσαμε, ώστε να βοηθήσουμε την ΕΣΚΑ, να καλύψει όλες τις ιατρικές ανάγκες, εκ πρώτης, που έχουν τα παιδιά.

Σε δεύτερο στάδιο, η ΜoneySafe είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο, που γίνεται ακόμα πιο ισχυρό με την χρήση του. Η χρήση της κάρτας γίνεται παντού. Αντιπροσωπεύει έναν απλό πολίτη, μέχρι μια επιχείρηση. Καλύπτει συναλλαγές στο διαδίκτυο, αλλά και αναλήψεις μετρητών. Είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο και καλύπτει ανάγκες, για παράδειγμα, φοιτητών, επιχειρηματιών, που ταξιδεύουν συχνά στο εξωτερικό.

Η MoneySafe βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να κάνει σημαντικές συνεργασίες, ώστε να αναπτύξουν τον κύκλο εργασιών για την εταιρεία μας, αλλά και όσες συνεργάζονται μαζί τους. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, ο οποίος με την δυναμική που τον διακρίνει, πρόσθεσε ένα ακόμη λιθαράκι στην όλη προσπάθεια».

«Τράπεζα με αξιοπιστία»

Για τις διαφορές με τις άλλες κάρτες, ανέφερε: «Η φιλοσοφία όλων των καρτών είναι ίδια, είτε για πιστωτική κάρτα αν μιλάμε, για χρεωστική ή pre-paid. Η διαφορά είναι πως η συγκεκριμένη κάρτα εκδίδεται από τράπεζα του εξωτερικού, η οποία στο είδος της (στο κομμάτι των pro-paid καρτών) είναι μια από τις πρώτες παγκοσμίως, έχει τεράστια αξιοπιστία, βρίσκεται κοντά μας και μάς υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή που εκδώσαμε την συγκεκριμένη κάρτα και έχουμε ένα στρατηγικό σχεδιασμό, ώστε να επεκταθούμε και σε ιδιαίτερα κομμάτια, τα οποία θα ανακοινώσουμε με την πάροδο του χρόνου».

 

Τελευταία Νέα