Δώρισε αυτοκίνητο σε άπορη οικογένεια ο Κάζενς (vid)

Δώρισε αυτοκίνητο σε άπορη οικογένεια ο Κάζενς (vid)

Δώρισε αυτοκίνητο σε άπορη οικογένεια ο Κάζενς (vid)

bet365

Έχει κατηγορηθεί πολλές φορές ότι είναι αυτοκαταστροφικός και χαραμίζει το τεράστιο ταλέντο του, ωστόσο ο Κάζενς είναι αναμφίβολα ένας σπουδαίος άνθρωπος.

Ο ταλαντούχος σέντερ των Κινγκς έδειξε για ακόμη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, καθώς σε συμφωνία με την Σεβρολέ δώρισε ένα αυτοκίνητο σε μια οικογένεια που δυσκολεύεται οικονομικά.

Ο Κάζενς είχε προσκαλέσει την οικογένεια των Μόρις Γουίλιαμς και Σελένα Πίνα στο γήπεδο των Κινγκς, αλλά δεν τους είχε ενημερώσει για το σπουδαίο δώρο που επρόκειτο να λάβουν. Έτσι, ο σέντερ των Κινγκς οδήγησε αθόρυβα από πίσω τους, τους κόρναρε και μόλις τον αντίκρισαν ξέσπασαν σε κλάματα. Ακόμη και ο «Μπούγκι» δεν κατάφερε να συγκρατήσει την συγκίνησή του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που προσφέρει σε άπορους ο Κάζενς, καθώς μόλις πριν από μερικές ημέρες είχε πάρει 100 παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα μαζί του σε εμπορικό κέντρο και έδωσε από 200 δολάρια στο καθένα για να ψωνίσει ότι θέλει.

«Μεγάλωσα όπως αυτά τα παιδιά. Ήμουν και εγώ πολύ άτυχος, δεν είχα όμορφα Χριστούγεννα. Το να έχω τη δυνατότητα να προσφέρω και να το κάνω, είναι απλά υποχρέωσή μου», είχε δηλώσει ο Κάζινς.

 

NBA Τελευταία Νέα