«Εκδίκηση» από τους Μπακς θέλουν οι Γουόριορς (vid)

«Εκδίκηση» από τους Μπακς θέλουν οι Γουόριορς (vid)

bet365

Το σερί των 24ων νικηφόρων αγώνων έληξε στο Μιλγουόκι από τους Μπακς, ωστόσο την Παρασκευή (18/12) οι πρωταθλητές θέλουν να πάρουν την εκδίκησή τους.

Για δεύτερη φορά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα τεθούν αντιμέτωποι οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Γουόριορς του Στεφ Κάρι και οι πρωταθλητές δηλώνουν πως αυτό το παιχνίδι δε θα έχει καμία σχέση με το προηγούμενο.

«Ήταν πολύ ωραίοι οι πανηγυρισμοί. Το θυμόμαστε αυτό. Γελούσαμε όταν τους βλέπαμε να κάνουν ότι κάνουν. Ήταν πολύ μεγάλο παιχνίδι γι' αυτούς, αλλά θα είναι πολύ μεγάλο παιχνίδι για εμάς την Παρασκευή», δηλώνει ο Στεφ Κάρι.

Η Sportingbet επιστρέφει τα χρήματά σου, σε περίπτωση που ο Γκιστ σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους στο παιχνίδι της Ζαλγκίρις με τον Παναθηναϊκό.

«Ανυπομονούμε για αυτό. Οι Μπακς ήταν η μοναδική ομάδα που μας κέρδισε και περιμέναμε αφού το έκαναν να έδειχναν λίγο μεγαλύτερο σεβασμό», δηλώνει ο Κλέι Τόμπσον.

Οι φίλαθλοι των Μπακς πανηγύρισαν πολύ έντονα τη συγκεκριμένη νίκη, ενώ κάποιοι, είχαν ετοιμάσει ακόμη και μπλουζάκια που έγραφαν 24-1.

Οι Γουόριορς δείχνουν θυμωμένοι και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσουν οι Μπακς, οι οποίοι από τη νίκη κόντρα στους Γουόριορς δεν έχουν καταφέρει να ξανανικήσουν.

 

NBA Τελευταία Νέα