Σφαιρόπουλος: «Δεν υπάρχουν αδιάφορα ματς» (vid)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σφαιρόπουλος: «Δεν υπάρχουν αδιάφορα ματς» (vid)
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για το ματς με την Εφές (18/12-21:45), αναφέρθηκε στους τραυματίες και στο χρόνο συμμετοχής που θα πάρει ο Σον Τζέιμς.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αναντολού Εφές χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο, ωστόσο ο προπονητής των Πρωταθλητών Ελλάδας επιθυμεί μία ακόμη νίκη με καλή εμφάνιση.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μίλησε...

Για το ματς με την Αναντολού Εφές: «Τελευταίο παιχνίδι για αυτή τη φάση, Βαθμολογικά είναι αδιάφορο εντούτοις για μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει αδιάφορο ματς. Θέλουμε να μπούμε δυνατά, να παίξουμε σύμφωνα με το επίπεδό μας, να κάνουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει μέσα από τις προπονήσεις ώστε να νικήσουμε. Η Εφές μετά την ήττα στην Αρμάνι έχει 5 σερί νίκες σε Ευρωλίγκα και Τουρκία και θα έρθει να κάνει ένα καλό παιχνίδι έχοντας κατά νου πως τους νικήσαμε στο γήπεδό τους. Ξέρουμε τα δυνατά και τα αδύνατα τους σημεία και θέλουμε να τους εξουδετερώσουμε. Ελπίζω να έρθει κόσμος για να μας βοηθήσει στο παιχνίδι».

Για τον Σον Τζέιμς: «Ο χρόνος που έχει περάσει για την προσαρμογή του Τζέιμς είναι περισσότερος σε σχέση με τη Λιμόζ. Είναι ένα δεκαήμερο μαζί μας και θα είναι πιο έτοιμος να παίξει και να μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο».

Για την αφομοίωση της νοοτροπίας του Ολυμπιακού από τους νέους παίκτες: «Η νοοτροπία που έχει η ομάδα αυτή είναι αυτή που θέλουμε και προσπαθούμε να χτίσουμε. Όλα αυτά τα χρόνια έχουν χτιστεί κάποια στάνταρ τα οποία τα λαμβάνουν όλοι οι παίκτες που έρχονται στην ομάδα. Στάνταρ που έχουν να κάνουν με τη νοοτροπία, τη φιλοσοφία και για το πως πρέπει να αντιμετωπίζονται όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να κερδίζουμε ανεξαρτήτως αντιπάλου. Οι παίκτες είναι άνθρωποι βέβαια και δικαιούνται κάποιες κακές βραδιές, αλλά σε διάρκεια θέλουμε να είμαστε σοβαροί και μέχρι τώρα τα καταφέρνουμε. Με ευχαριστεί αυτό και θέλω να συνεχιστεί».

Για τον απολογισμό της πρώτης φάσης: «Βάσει αποτελεσμάτων η ομάδα έχει βρει έναν πολύ καλό ρυθμό, αλλά απολογισμό θα κάνουμε μετά το τέλος του αγώνα με την Εφες».

Για τους τραυματίες: «Ο Χάκετ είναι καλύτερα, θα προπονηθεί και μάλλον θα παίξει εκτός αν χειροτερέψει. Χθες δε γυμνάστηκε καθόλου, αλλά σήμερα αισθάνεται καλύτερα. Ο Σπανούλης είναι σε περίοδο επανένταξης, δεν είναι 100% και θα μιλήσουμε για να δούμε τι προπόνηση θα κάνει. Ο Αγρβαάνης 99% είναι εκτός».

Για την επιστροφή των Ίβκοβιτς και Ντάνστον: «Δε γνωρίζω πως θα αντιδράσει ο κόσμος. Εμένα μου έχουν δείξει πως δε ξεχνούν όσους έχουν βοηθήσει την ομάδα. Θα δούμε αύριο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.