ΠΑΟΚ & ΑΕΚ για... πρόκριση!

Φάνης Παναγιώτου
ΠΑΟΚ & ΑΕΚ για... πρόκριση!
Ο Άρης πέρασε και μάλιστα πρώτος. Τι θα κάνουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ; Οι απαντήσεις θα δοθούν το απόγευμα της Τετάρτης (16/12).

Η Ένωση υποδέχεται τη Νεπτούνας, ωστόσο δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ με «διπλό» στην έδρα της Λιέτουβος Ρίτας θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην επόμενη φάση του Eurocup.

Αμφότερες οι αναμετρήσεις αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Τζάμπολ στις 19:00 με το ματς στο ΟΑΚΑ να έχει τηλεοπτική κάλυψη από τον OTE Sport 4 κι εκείνο της Λιθουανίας από το Novasports 2.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σκοράρει τουλάχιστον 20 πόντους ο Βασιλειάδης στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λιέτουβος Ρίτας.

Δείτε αναλυτικά τα σενάρια...

ΑΕΚ

Το δεδομένο είναι πως η ΑΕΚ -πρώτα απ' όλα- χρειάζεται το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Νεπτούνας. Πάση θυσία. Διαφορετικά η ΑΕΚ είναι εκτός. Αν τώρα έρθει η νίκη επί των Λιθουανών, τότε η Ένωση περνάει με δύο τρόπους: α) Σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας με τη Νίζνι και τη Χάποελ. Για να γίνει αυτό πρέπει η Χάποελ να επικρατήσει της Κράσνι, η Νίζνι να χάσει από τη Γαλατάσαραϊ κι η ΑΕΚ να πάρει το ματς με τη Νεπτούνας. Τότε, εκείνη που μένει έξω είναι η Χάποελ. β) Αν η Χάποελ χάσει από τη Κράσνι κι η ΑΕΚ επικρατήσει της Νεπτούνας.

ΠΑΟΚ

Αν χάσει, τότε περνάει σίγουρα με ήττα της Μπεσίκτας από τη Ζενίτ. Διαφορετικά, το πιθανότερο σενάριο είναι να αποκλειστεί. Και το λέμε αυτό γιατί στην ισοβαθμία με τη Μπεσίκτας μένει έξω, ενώ και στην τριπλή ισοβαθμία με την τουρκική ομάδα και τη Σζόλνοκι είναι εκτός, αφού οι τρεις ομάδες θα έχουν ρεκόρ 2-2 και στη διαφορά πόντων μειονεκτεί ο "Δικέφαλος". Τώρα, αν ο ΠΑΟΚ πάρει το "διπλό" στη Λιθουανία, τότε θα είναι δεδομένα στην επόμενη φάση!