To γκι... έσωσε αμήχανο ζευγάρι (pic & vid)

To γκι... έσωσε αμήχανο ζευγάρι (pic & vid)

Αντωνία Σπανού
To γκι... έσωσε αμήχανο ζευγάρι (pic & vid)

bet365

Υπάρχουν αυτοί που θέλουν την «Kiss Cam» και αυτοί που δεν πείθονται με κανέναν τρόπο. Ε, αυτό το ζευγάρι, στον αγώνα των Σπερς, είχε την πιο... αμήχανη και αστεία στιγμή συγχρόνως.

Η ιστορία είναι απλή, αμήχανη και αστεία. Στο ΝΒΑ υπάρχει η κάμερα των φιλιών. Η λεγόμενη «Kiss Cam», η οποία γυρνάει πάνω στα ζευγάρια και αυτά πρέπει να δώσουν ένα φιλί. Έχουμε δει και άλλες φορές αστεία γεγονότα και το συγκεκριμένο συγκαταλέγεται σε αυτά. Η κάμερα έπεσε πάνω σε ένα ζευγάρι που δεν ήθελε με τίποτα να φιληθεί. Μάλλον ο νεαρός ήθελε... η κοπέλα όχι. Ο κάμεραμαν όμως είχε άλλη γνώμη.

Ήθελε να μάθει τον λόγο και δεν τους άφηνε σε ησυχία. Μάλιστα σε μήνυμα που εμφανίστηκε κάτω στην οθόνη τους ρώτησε αν είναι το πρώτο ραντεβού. Το θέμα έγινε λίγο αμήχανο, αφού η κάμερα επέστρεφε συνέχεια πάνω στο ίδιο ζευγάρι. Τελικά, σε πείσμα του ανθρώπου στην κάμερα, λόγω των ημερών επιστρατεύτηκε ένα γκι που τελικά έκανε και την δουλειά αφού το ζευγάρι έδωσε το πολυπόθητο φιλί.

Βέβαια, το περίεργο σε όλο αυτό είναι ότι η ίδια η κοπέλα απάντησε στο Facebook ότι είναι ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο...

Απολαύστε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα