Πρίφτης: «Κλειδί η δίψα, κανείς δεν έχει μεγάλα συμβόλαια»

Πρίφτης: «Κλειδί η δίψα, κανείς δεν έχει μεγάλα συμβόλαια»

Πρίφτης: «Κλειδί η δίψα, κανείς δεν έχει μεγάλα συμβόλαια»
Πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του έμεινε ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος τόνισε πως περιμένει με ανυπομονησία την επόμενη φάση.

Ο προπονητής του Άρη μίλησε εκτενώς για τη συνέχεια, την διασταύρωση του ομίλου του Άρη στους «32», αλλά και το γεγονός πως κανείς δεν έχει μεγάλα συμβόλαια.

«Τα πήγαμε πολύ καλά. Είχαμε διάρκεια και πίστη. Τα πήγαμε πολύ καλά και συνεχίζουμε. Στο τέταρτο δεκάλεπτο παίξαμε καταπληκτικά και συνεχίζουμε για την επόμενη φάση. Είναι κάτι που ακολουθεί την ομάδα εξ αρχής. Όλα τα μέλη της ομάδας έχουν δίψα για το επόμενο επίπεδο. Κανείς από εμάς δεν έχει μεγάλα συμβόλαια. Είναι ένα στοιχείο και το άλλο είναι πως χτίζουμε ομοιογένεια και συνοχή στο παιχνίδι μας. Είχαμε δίψα και ενέργεια, αλλά και υψηλή συγκέντρωση», είπε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Σίγουρα μας ενδιαφέρει να έχουμε καλή διασταύρωση για τη συνέχεια. Έχουμε όμως ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα και πρέπει να επανέλθουμε. Αυτή είναι η δυσκολία», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τέλος αναφέρθηκε στους Δίπλαρο και Φλιώνη λέγοντας: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Τα παιδιά δουλεύουν και έχουν διάθεση και αυτό που θέλαμε το έδειξαν στο παρκέ»