Μαρκόπουλος: «Να νικάμε, όχι να λέμε πως έχουμε καλή ομάδα»

Γιάννης Ράμμας
Μαρκόπουλος: «Να νικάμε, όχι να λέμε πως έχουμε καλή ομάδα»

bet365

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε σχεδόν στην εκπνοή απ' τον Παναθηναϊκό (70-69) στο ΟΑΚΑ κι ο Σούλης Μαρκόπουλος έμεινε με το παράπονο.

Όλα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου της εξ αναβολής αναμέτρησης της 7ης αγωνιστικής της Α1 ο 66χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη και την πρόκρισή του (στο ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας). Είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει μέλλον και πολύ δρόμο ακόμα στην Ευρώπη, όταν παίζει ως Παναθηναϊκός. Θέλαμε σήμερα (14/12) να σταματήσουμε κάποια βασικά στοιχεία του αντιπάλου και το καταφέραμε για μεγάλο διάστημα. Όταν σταμάτησε τα τρίποντα ο Παναθηναϊκός, περάσαμε μπροστά και κρατήσαμε το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Στις τελευταίες 8-10 επιθέσεις δεν βρήκαμε καλάθι, ενώ χάσαμε και βολές, γι' αυτό ο Παναθηναϊκός νίκησε ένα παιχνίδι που χάθηκε στις λεπτομέρειες. Είμαστε καλή ομάδα, αλλά πρέπει να νικάμε, όχι να το λέμε. Κάτι συμβαίνει, κάτι πρέπει να αλλάξει για να έχουμε καλύτερη συνέχεια».

«Ό,τι και να πεις για το τελευταίο 3λεπτο χωρίς καλάθι εντός πεδιάς, έτσι παίξαμε. Ο παίκτης σκέφτεται πόσο δυνατός αισθάνεται και πόσο έτοιμος να πάρει αυτό που του δίνει. Μας έβγαλαν δύο βήματα έξω απ' την επιθετική γραμμή μας, δεν περάσαμε την μπάλα και δεν εκμεταλλευτήκαμε τον Σχορτσανίτη. Είναι πολλά θέματα, ενώ στην τελευταία επίθεση του Παναθηναϊκού χάσαμε δύο αμυντικά ριμπάουντ».

«Υπάρχουν ομάδες που έχουν δυναμώσει περισσότερο από εμάς κι έχουν πλησιάσει περισσότερο σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Επίσης οι δύο αυτές ομάδες βλέπουν διαφορετικά το Πρωτάθλημα από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Με τη σειρά του, ο Μιλένκο Τέπιτς σχολίασε: «Νομίζω είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, δυστυχώς δε νικήσαμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά στο τέλος ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη. Έχουμε καλή ομάδα, αλλά έχουμε καταφέρει να χάσουμε πολλές φορές τέτοια παιχνίδια. Στο τέλος του δρόμου ελπίζω να κάνουμε ένα σερί νικών και να κλείσουμε καλά τη σεζόν. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να μας γίνει μάθημα αυτό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα