Η «ερυθρόλευκη» προπόνηση του ONE TEAM (pics)

Η «ερυθρόλευκη» προπόνηση του ONE TEAM (pics)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Η «ερυθρόλευκη» προπόνηση του ONE TEAM (pics)
Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της Ευρωλίγκας, ONE TEAM, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ξεκίνησε την συνεργασία της με το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Πειραιά.

Στο δημόσιο αυτό σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εκπαιδεύονται περίπου 100 παιδιά ηλικίας 13-22 ετών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, απόφοιτοι ειδικού ή γενικού δημοτικού σχολείου και προσπαθούν να αποκτήσουν κάποια επαγγελματική εξειδίκευση σε ορισμένες ειδικότητες που θα τους βοηθήσουν να ζήσουν μια φυσιολογική και όσο το δυνατόν καλύτερη ζωή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, οι μαθητές του σχολείου θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ από τους δυο πρεσβευτές του Προγράμματος, τον Ντι Τζέι Στρόμπερι και τον Πάτρικ Γιανγκ.

Την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε στο σχολείο του Πειραιά όπου πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση με τα παιδιά, ενώ ταυτόχρονα είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πολλές παιγνιώδεις μορφές άσκησης και ομαδικού χαρακτήρα.