Προσέφερε χαρά σε μικρά παιδιά ο Άρης (pics)

Προσέφερε χαρά σε μικρά παιδιά ο Άρης (pics)

Προσέφερε χαρά σε μικρά παιδιά ο Άρης (pics)

bet365

Το Γενικό Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» επισκέφθηκε η ομάδα του Άρη και μοίρασε δώρα από την επίσημη μπουτίκ της στο παιδιατρικό τμήμα.

Τα παιδιά του νοσοκομείου ευχαριστήθηκαν την επίσκεψη των ανθρώπων του Άρη με τον πρόεδρο του Νοσοκομείου να ευχαριστεί την ομάδα για την καλοσύνη της.

«Θέλω να ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς, την ομάδα του ΑΡΗ, όλους τους παίκτες κάθε έναν ξεχωριστά για την καλοσύνη που είχαν και φέτος να έρθουν όπως και τα προηγούμενα χρόνια, και να γεμίσουν χαρά στα παιδάκια μας που τους περίμεναν πραγματικά με ανυπομονησία και αγάπη. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση χαρά τους δίνουν και πόσο βοηθάει αυτό στο να γίνουν γρηγορότερα καλύτερα τα παιδιά. Εύχομαι καλή χρονιά και πάντα επιτυχίες στην ομάδα της πόλης μας», είπε ο Βασίλης Παππάς.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε:«Είναι χαρά μας που βρεθήκαμε σήμερα εδώ, όπως έγινε και πέρυσι. Δεν δίνουμε μόνο χαρά, παίρνουμε και χαρά από τα χαμόγελα των παιδιών. Φυσικά και θα επιθυμούσαμε τα νοσοκομεία να μην έχουν κόσμο και ειδικά μικρά παιδιά. Να μην βλέπουμε μικρά προσωπάκια τα οποία για μικρούς ή για σοβαρούς λόγους να επισκέπτονται τα νοσοκομεία. Αυτή είναι η ευχή όλων μας, ειδικά αυτές τις μέρες που από τα χείλη όλων μας βγαίνει η ευχή ‘να έχουν όλοι υγεία, να περνάνε καλά και να είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους, καλή χρονιά και καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο»

Ο Τζέικ Κόεν, από τη πλευρά των παικτών, τόνισε: «Είναι ιδιαίτερη μέρα για εμάς. Είναι όμορφο που μπορούμε να ανταποδώσουμε κάτι δίνοντας λίγο από τον χρόνο μας και την ενέργειά μας. Είναι ιδιαίτερα δώρα αυτά και αυτά τα παιδιά μας δίνουν πολλά επίσης. Ήταν πραγματικά διασκεδαστική μέρα. Είδαμε παιδιά και γονείς που είναι κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο και προσπαθήσαμε να τους φτιάξουμε λίγο το κέφι και να τους βοηθήσουμε λίγο… Κάθε φορά που βοηθάς κάποιον άλλον νιώθεις καλά. Οπότε ήταν μια καλή μέρα. Βοηθήσαμε κάποιους ανθρώπους και μας βοήθησαν και εκείνοι»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα