Σφαιρόπουλος: «Χαρούμενος και περήφανος για τους παίκτες μου»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σφαιρόπουλος: «Χαρούμενος και περήφανος για τους παίκτες μου»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στην πρωτιά που κατέκτησε ο Ολυμπιακός στον όμιλό του.

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Λιμόζ και εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε αρχικά για τις αναμνήσεις που υπάρχουν από τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων και απάντησε πως, «υπάρχουν αναμνήσεις από τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Λιμόζ, εμείς θέλαμε να τελειώσουμε πρώτοι στον όμιλο και να γινόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι καλύτεροι. Η Λιμόζ είναι μια παραδοσιακή ομάδα του μπάσκετ, έχει κερδίσει πολλούς ευρωπαϊκούς τίτλους, τους αξίζει πάντα να είναι εδώ.

Σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται που έγινε ο πρώτος προπονητής του Ολυμπιακού που νικά στο Λιμόζ, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος απάντησε πως... «είμαι χαρούμενος και περήφανος για τους παίκτες μου που κερδίσαμε εδώ πρώτη φορά. Οι παίκτες είχαν συγκέντρωση, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, τον έλεγχο του ρυθμού, πήραμε προβάδισμα από την αρχή και σε κάποιες στιγμές παίξαμε και αμυντικά και επιθετικά πολύ καλά. Τα ποσοστά δείχνουν ότι είχαμε μια καλή εμφάνιση, αλλά στο τέλος χαλαρώσαμε λίγο. Συγκεντρωτικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.