Αναντολού Εφές - Λαμποράλ Κούτσα 95-86 (vid)

Αναντολού Εφές - Λαμποράλ Κούτσα 95-86 (vid)
Την 5η νίκη της στην Ευρωλίγκα πήρε η Εφές, η οποία επικράτησε της Λαμποράλ Κούτσα με 95-86, μετά από ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι πήρε μία νίκη, η οποία μπορεί να οδηγήσει στην κατάκτηση της 2ης θέσης του ομίλου, καθώς κάλυψε και τη διαφορά των δύο πόντων (92-90) που είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι.

Αντίθετα, η Λαμποράλ πλέον έχει ως ταβάνι της την 2η θέση (αφού νίκησε και ο Ολυμπιακός την Λιμόζ) και αυτό, μόνο αν αυτή νικήσει την τελευταία αγωνιστική και παράλληλα ηττηθεί η τουρκική ομάδα από τον ήδη πρώτο Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν και πάλι ο καλύτερος συνολικά της Λαμποράλ, καθώς είχε 12 πόντους με 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Βελτιώθηκε αισθητά στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο πέτυχε συνολικά 54 πόντους έναντι 40 της Λαμποράλ Οι παίκτες του Ίβκοβιτς εκμεταλλεύθηκαν τα πολύ καλά τους ποσοστά και σε συνδυασμό με την καλή κυκλοφορία (21 ασίστ), πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Εκπληκτικό παιχνίδι πραγματοποίησε ο Τόμας Ερτέλ που σταμάτησε στους 25 πόντους με 6/6 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 4/4 βολές και 9 ασίστ σε 29 λεπτά.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Πολύ κακή η εμφάνιση του Κορμπάτσο, που σε 15 λεπτά συμμετοχής δε σκόραρε, είχε 2 άστοχα τρίποντα, ενώ υπέπεσε και σε 3 φάουλ.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Το σερί 10-0 που έτρεξε η Εφές από το 26' μέχρι το 28', όταν το 78-81, έγινε 88-81.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Η Εφές κρατά την πολύ παραγωγική εμφάνιση και την υπερκάληψη της διαφοράς του πρώτου αγώνα, ενώ η Λαμποράλ την εμφάνιση του Άνταμς που είχε 20 πόντους.

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Οι γηπεδούχοι ξεχνούν τα 15 λάθη, στα οποία υπέπεσαν συνολικά, ενώ η Λαμποράλ ξεχνά το μόλις 46% από τη γραμμή των βολών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.