Πρίφτης:«Δε νομίζω πως ο Άρης ήταν φαβορί για την πρωτιά»

Πρίφτης:«Δε νομίζω πως ο Άρης ήταν φαβορί για την πρωτιά»

Πρίφτης:«Δε νομίζω πως ο Άρης ήταν φαβορί για την πρωτιά»
Φανερά ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του ήταν ο Δημήτρης Πρίφτης σε δηλώσεις του μετά το «διπλό» του Άρη επί της Στεάουα.

Ο προπονητής των «κίτρινων» μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την απόδοση τους, ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο της πρωτιάς, τονίζοντας πως ο Άρης δεν ήταν φαβορί.

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί είναι σπουδαίο επίτευγμα για την ομάδα και κυρίως για τους παίκτες το γεγονός ότι περάσαμε στην επόμενη φάση του Eurocup. Συγχαρητήρια στους παίκτες και σε όλη την ομάδα. Το επίτευγμά μας είναι σπουδαίο αν αναλογιστεί κανείς τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε και τα μπάτζετ που είχαν. Το ενδεχόμενο της πρωτιάς το είχα έντονα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, αλλά δεν το έλεγα, γιατί πρέπει να είμαστε συνετοί. Δε νομίζω ότι ο ΑΡΗΣ ήταν φαβορί. Είναι μια δουλειά που έγινε συνολικά και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες», είπε αρχικά.

Όσον αφορά το παιχνίδι της αυλαίας δήλωσε:
«Θα κάνουμε ότι μπορούμε και σε αυτό το παιχνίδι. Εδώ που φτάσαμε θα προσπαθήσουμε για την πρωτιά και ελπίζω να είμαστε υγιείς»

Για τον τραυματισμό του Τσούπκοβιτς σχολίασε:
Πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό, αλλά δεν ξέρουμε κάτι παραπάνω. Αύριο θα κάνει κάποιες εξετάσεις και θα δούμε γιατί πάνω απ όλα είναι η υγεία των παικτών. Στα αποδυτήρια ήταν σαν να χάσαμε γιατί τα παιδιά έχουν στεναχωρηθεί πάρα πολύ για τον Σλάβεν»