ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Νέα δικαστική "σφαλιάρα", απολύτως ζαλισμένοι στον Παναθηναϊκό»

Γιάννης Ράμμας
ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Νέα δικαστική "σφαλιάρα", απολύτως ζαλισμένοι στον Παναθηναϊκό»
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε συνέχεια στην υπόθεση της εικονικής μεταβίβασης των μετοχών απ' τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κι απάντησε σ' επιθετικό ύφος στους κύκλους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Φαίνεται πώς η νέα δικαστική «σφαλιάρα» έχει προκαλέσει την απόλυτη ζάλη στους ιθύνοντες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οι οποίοι, πριν από λίγους μήνες, έσπευσαν εναγωνίως να πανηγυρίσουν ως «νίκη» μια προσωρινή διαταγή του Διοικητικού Εφετείου.

Σε απάντηση, λοιπών, διαφόρων νέων παραπλανητικών και νομικά ατεκμηρίωτων ανακοινώσεων, ενημερώνουμε για τα εξής:

· Με την από 22.07.2015 απόφαση της ΕΕΑ, αποφασίστηκε η ανάκληση της άδειας μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός «με επακόλουθο οι μετοχές να παραμείνουν στον κ. Δ. Γιαννακόπουλο». Επομένως, ο Δ. Γιαννακόπουλος δεν έπαυσε ποτέ να είναι ιδιοκτήτης της Κ.Α.Ε. και, φυσικά, ο Μ. Παπαδόπουλος δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα διάθεσής τους.

· Με την υπ’ αριθμ. 22/14 απόφαση της Ε.ΦΙ.Π., επιβλήθηκε πρόσκαιρα στον Δ. Γιαννακόπουλο «ποινή απαγόρευσης συμμετοχής του ως Διοικούντος ή μέλους Αθλητικού Σωματείου» και όχι συμμετοχής του στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας. Δηλαδή, ο Δ. Γιαννακόπουλος δεν είχε καμία νομική υποχρέωση να μεταβιβάσει τις μετοχές, αλλά το έκανε προκειμένου να αποφύγει τις κάθε είδους υποχρεώσεις που απορρέουν για τους ιδιοκτήτες Α.Α.Ε. (βλπ. υπογραφή ισολογισμών, ετήσια υποβολή πόθεν έσχες κλπ.) και τις πειθαρχικές ποινές που επιβλήθηκαν λόγω των καταγγελιών της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

·Αντίθετα με ό,τι ίσχυε κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο - οπότε και ο Δ. Γιαννακόπουλος παραβίασε 8 συναπτές φορές τις αποφάσεις του αθλητικού δικαστή και της Ε.ΦΙ.Π-, σύμφωνα με νέο Πειθαρχικό Κώδικα, εάν ο Δ. Γιαννακόπουλος εισέλθει στο γήπεδο, τότε θα επιβληθεί στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός η ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας, ανεξάρτητα από τυχόν άλλη ευθύνη αυτής.

Σας είχαμε προειδοποιήσει να μην βιάζεστε. Στην Ελλάδα υπάρχουν νόμοι και εφαρμόζονται και όποιος πιστεύει το αντίθετο κάνει λάθος.

Υ.Γ. Εφόσον η ποινή της Ε.ΦΙ.Π. έχει λήξει εδώ και μήνες, προτείνουμε o Δ. Γιαννακόπουλος να επανέλθει και στη θέση του Προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ώστε να συμμετέχει στο δημόσιο διάλογο θεσμικά και όχι μέσω των πρωτοσέλιδων της εφημερίδας του.

Υ.Γ.2. Επειδή έγινε λόγος για δήθεν 5/5, αναρωτιόμαστε εάν το περυσινό 5-0 με sweep στους τελικούς «χρεώνεται» στον εικονικό ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Δημήτρη, οι αληθινοί ηγέτες δεν κρύβονται στις ήττες.

ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα