Κάρι: «Θέλω να ξεπεράσω τον Τζόρνταν»

Κάρι: «Θέλω να ξεπεράσω τον Τζόρνταν»

Κάρι: «Θέλω να ξεπεράσω τον Τζόρνταν»

bet365

Πολύ ψηλά έχει βάλει τον πήχη ο Στεφ Κάρι, που έθεσε ως στόχο να ξεπεράσει τον Μάικλ Τζόρνταν ως ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών.

Ο MVP της περσινής περιόδου και ηγέτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς σε μεγάλη συνέντευξη του στο ESPN, δήλωσε πως έχει πολύ μεγάλο κίνητρο και παίζει για να φτάσει στην κορυφή.

«Είναι πολύ ψηλό το βουνό που πρέπει να σκαρφαλώσω, αλλά έχω πολύ μεγάλο κίνητρο για να δεχθώ την πρόκληση. Ότι κι αν σημαίνει αυτό, εφόσον είσαι στο βουνό, γιατί να μη φτάσεις μέχρι την κορυφή;», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για το αν σκοπεύει ποτέ να ξεπεράσει τον Τζόρνταν, ο Κάρι απάντησε:
«Ναι. Για ποιον άλλο λόγο θα μπορούσα να παίζω; Θέλεις να είσαι ο καλύτερος που μπορείς. Αν αυτό σημαίνει να είσαι καλύτερος από εκείνον, τότε γιατί όχι; Αυτό είναι ένα πολύ καλό κίνητρο»

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν θεωρεί τον εαυτό του τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου και απάντησε:
«Όταν είμαι στο παρκέ πιστεύω ότι είμαι, σίγουρα. Δεν κάθομαι να σκεφτώ για ποιους λόγους και λοιπά, αλλά δουλεύω και προπονούμαι με αυτό στο μυαλό μου»

Για τις 33 σερί νίκες των Λέικερς τη σεζόν 1971-72:
«Γιατί να μην τις κάνουμε 34; Θα είναι ένα σπουδαίο κατόρθωμα. Δεν θέλουμε όμως να βιαζόμαστε. Όπως με αυτό το φοβερό ξεκίνημα που έχουμε κάνει. Κανείς δε το σκεφτόταν. Ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε 16-0 πριν το 12-0. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη.

Για το αν μπορούν να σπάσουν το ρεκόρ των Μπουλς:
«Μπορούμε, αλλά πρέπει να το κάνουμε με το σωστό τρόπο. Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να φτάσουμε στο πικ τον Απρίλιο. Αν δε πάρουμε το πρωτάθλημα τι νόημα έχει το 73-9;

 

NBA Τελευταία Νέα