Σουίτνεϊ «Σκέφτηκα ακόμη και την αυτοκτονία»

Σουίτνεϊ «Σκέφτηκα ακόμη και την αυτοκτονία»

bet365

Ο Μάικλ Σουίτνεϊ προσπαθεί να ξαναβρεί τον εαυτό του στην Ουρουγουάη. Όχι όσον αφορά το μπάσκετ. Είχε φτάσει στα πρόθυρα της αυτοκτονίας...

Το νούμερο 9 του ντραφτ του ΝΒΑ το 2003 αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης με τη φανέλα της Ουρουντάι και νιώθει καλύτερα από ποτέ.

Σε μια συγκλονιστική συνέντευξή του, μεταξύ άλλων, μιλάει για την υπερβολική αύξηση του βάρους του, τον θάνατο του πατέρα του, την κατάθλιψη και της σκέψης για αυτοκτονία.

«Ο θάνατος του πατέρα μου άλλαξε όλη την καριέρα μου. Όλη τη ζωή μου. Ό πατέρας μου ήταν πάντα εκεί για μένα. Ήταν ο άνθρωπος μου. Όταν πέθανε τα πάντα άλλαξαν. Έπεσα σε κατάθλιψη, πήρα πολλά κιλά, άρχισα να μην ενδιαφέρομαι καθόλου για το μπάσκετ. Η μητέρα μου προσπάθησε να με πείσει να επιστρέψω στη Νέα Υόρκη και να προσπαθήσω ξανά, αλλά δεν ήθελα», είπε αρχικά.

Για την αυτοκτονία δήλωσε:
«Ναι σκέφτηκα την αυτοκτονία. Δε θα σου πω ψέμματα. Δεν έχω κάνει κάτι ως προς αυτό, αλλά έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι δεν ήθελα να βρίσκομαι στη γη»

Για το πως είναι η ζωή του σήμερα:
«Τώρα βρίσκομαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Έχω ξεπεράσει την κατάθλιψη. Είμαι πολύ καλά με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου»

Για την καριέρα του στο ΝΒΑ:
«Η καριέρα μου στο ΝΒΑ μπορεί να μην πήγε όπως σχεδίασα, αλλά το έχω αποδεχθεί πλέον και είμαι εντάξει με αυτό»

Δείτε το βίντεο:

 

Τελευταία Νέα