Σακίλ: «Ξόδεψα 600.000 δολάρια σε 1 ώρα» (vid)

Σακίλ: «Ξόδεψα 600.000 δολάρια σε 1 ώρα» (vid)

bet365

Ο Σακίλ Ο'Νιλ φιλοξενήθηκε σε βραδινό talk show και, μεταξύ άλλων, διηγήθηκε μια ιστορία όπου ξόδεψε 600.000 δολάρια σε 1 ώρα.

Ο πιο dominant σέντερ στην ιστορία του ΝΒΑ μίλησε για την μέρα όπου υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο και ξόδεψε 600.000 δολάρια μένοντας για λίγο... άφραγκος.

«Όταν υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο ήμουν πανευτυχής και έτσι πήγα και αγόρασα το αυτοκίνητο που πάντα ήθελα. Μια μαύρη mercedes αξίας 150.000 δολαρίων. Όταν πήγα σπίτι και είπα στον πατέρα μου «Κοίτα τι πήρα», μου απάντησε "Πολύ ωραίο. Που είναι το δικό μου;" και έτσι πήγα και αγόρασα ακόμη ένα. Όταν επέστρεψα σπίτι, μου είπε η μητέρα μου "Το δικό μου που είναι;", οπότε πήγα και συμφώνησα να αγοράσω ακόμη ένα. Αυτά, σε συνδυασμό με κάποια ρούχα και κοσμήματα έφτασαν τις 600.000 δολάρια. Το συμβόλαιό μου ήταν 1 εκατομμυρίου, ωστόσο δεν είχα υπολογίσει τους φόρους γιατί δεν ήξερα και έτσι έμεινα άφραγκος», εξήγησε ο «Diesel».

Εκτός αυτού, ο Σακίλ Ο'Νιλ αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Κόμπι Μπράιαντ από τα γήπεδα, λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν ήξερε ότι ανακοίνωσε την απόσυρσή του μέσω... ποιήματος.

«Με ποίημα; Όπως λέμε "τα τριαντάφυλλα είναι κόκκινα και οι Βιολέτες είναι μπλε;", αναρωτήθηκε χαριτολογώντας.

 

NBA Τελευταία Νέα