Ο ΛεΜπρόν μας ξεναγεί στην γεμάτη Nike ντουλάπα του (vid)

Ο ΛεΜπρόν μας ξεναγεί στην γεμάτη Nike ντουλάπα του (vid)

Ο ΛεΜπρόν μας ξεναγεί στην γεμάτη Nike ντουλάπα του (vid)

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συμφώνησε με τη Nike για... μια ζωή και γιορτάζει τη συγκεκριμένη συμφωνία με ένα βίντεο μέσα από την... ντουλάπα του.

Ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη μας ξεναγεί στην πολύ πλούσια ντουλάπα του (η οποία είναι μόνο για παπούτσια) και στο βίντεο 5' που θα δείτε, μιλάει για τη συγκεκριμένη συμφωνία και εξηγεί γιατί σημαίνει τόσα πολλά για εκείνον.

«Για μένα, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους θαυμαστές μου, είναι κάτι το οποίο μπορώ να το χαρακτηρίσω μόνο με μια λέξη. Συναισθηματικό. Το ταξίδι στο οποίο είμαστε εδώ και πόσο καιρό, όχι μόνο εγώ, αλλά όλοι, είναι κάτι το οποίο δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα φτανε σε αυτό το σημείο. Να κερδίσω μια εφ όρου ζωής συμφωνία με μια τόσο μεγάλη εταιρία όπως η Nike. Η Nike ρίσκαρε με ένα 17χρονο παιδί από το Ohio, το οποίο προσπαθεί να βάλει την πόλη του στον χάρτη και να την κάνει συνεχώς περήφανη», είπε αρχικά.

«Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το να τραβήξω αυτό το βίντεο παρά μόνο σε μία από τις ντουλάπες μου για τα παπούτσια. Δε θα σας δείξω όλα μου τα παπούτσια, αλλά ένα συγκεκριμένο παπούτσι εδώ σημαίνει για μένα πολλά. Περισσότερα από όλα τα υπόλοιπα. Πρέπει να είναι κάπου εδώ γύρω. Να το! Το LeBron Zone Generation 1! Με αυτό το παπούτσι άρχισαν όλα. Ένα 18χρονο παιδί μπήκε στο πρωτάθλημα και είχε ήδη τα δικά του παπούτσια, κάτι που δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα συμβεί», είπε στη συνέχεια.

«Σήμερα, 13 χρόνια μετά, έχω 13 διαφορετικά παπούτσια με τα οποία έχω πετύχει τόσα πολλά διαφορετικά και σπουδαία πράγματα. Όλα αυτά μου τα έχει προσφέρει η Nike. Έχω τόσα δικά μου πράγματα, τα οποία έχει για μένα σχεδιάσει η Nike, τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο ΛεΜπρόν μας ξεναγεί στη ντουλάπα του, η οποία πιθανότατα είναι μεγαλύτερη από ένα δωμάτιο σε κανονικό σπίτι και περιγράφει στιγμές που έχει ζήσει με κάποια από τα ζευγάρια του.

Τέλος, ολοκληρώνει το βίντεο λέγοντας για ακόμη μια φορά πόσο περήφανος νιώθει για τη συμφωνία με την Nike.

«Το μόνο που μπορώ να πως είναι πως νιώθω ευλογημένος, ταπεινός και περήφανος για την ανακοίνωση που έγινε σήμερα. Είναι μια σπουδαία στιγμή για μένα, για την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους θαυμαστές μου και θα συνεχίσω για πάντα να αποτελώ έμπνευση. Δε θα σταματήσω ποτέ να προσπαθώ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια»

 

NBA Τελευταία Νέα