Σφαιρόπουλος: «Θέλω να χρησιμοποιήσω τον Τζέιμς»

Σφαιρόπουλος: «Θέλω να χρησιμοποιήσω τον Τζέιμς»
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε μία μέρα νωρίτερα για το Λιμόζ της Γαλλίας με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να θέλει να ρίξει στο παρκέ τον Σον Τζέιμς.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στο Top 16 και η Λιμόζ βρίσκεται ήδη στο EuroCup. Ο αγώνας δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο ο προπονητής των Πρωταθλητών Ελλάδας θέλει από την ομάδα του νίκη με καλό μπάσκετ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής ανέφερε, «Θέλουμε να κάνουμε άλλη μια καλή εμφάνιση, να παίξουμε το παιχνίδι όπως θέλουμε εμείς. Θέλουμε να δείξουμε διάρκεια, σταθερή απόδοση και να παίξουμε το παιχνίδι σύμφωνα με τις αρχές μας. Ξέρουμε ότι παίζουν καλύτερα εντός από ό,τι εκτός, σίγουρα θα θέλουν, παρόλο που έχουν αποκλειστεί από το Top 16, να κάνουν μια μεγάλη εμφάνιση και νίκη μπροστά στο κοινό τους, αλλά εμείς δεν πρέπει να το επιτρέψουμε αυτό. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι πνευματικά για να κάνουμε αυτά που θέλουμε μέσα στο γήπεδο, να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και να πάρουμε τη νίκη. Ίσως χρησιμοποιήσουμε τον Τζέιμς για μικρό χρονικό διάστημα. Δεν θέλουμε να χάσει αυτό τον αγωνιστικό ρυθμό που έχει. Αν και δεν θα είναι 100% έτοιμος μιας και είναι λίγες ημέρες μαζί μας, αλλά για λόγους αγωνιστικού ρυθμού, θέλουμε να τον χρησιμοποιήσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.