Η ασταμάτητη Ντέλβα κι η μεγάλη νίκη της Τερψιθέας!

Φάνης Παναγιώτου
Η ασταμάτητη Ντέλβα κι η μεγάλη νίκη της Τερψιθέας!

bet365

Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και στην 8η αγωνιστική, το gazzetta.gr κάνει τον απολογισμό της Α1 Γυναικών, παρουσιάζοντας τις κορυφαίες παίκτριες, όπως και τα γεγονότα που ξεχώρισαν!

Το ρεπορτάζ της αγωνιστικής, αναλυτικά οι πόντοι, όπως κι η βαθμολογία ΕΔΩ

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Ναι μεν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συνέχισαν την εξαιρετική τους πορεία, ωστόσο το πιο σημαντικό αποτέλεσμα ήταν η νίκη της Τερψιθέας επί του Κρόνου Αγίου Δημητρίου. Η νίκη αυτή είναι κομβικής σημασίας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, ενώ ίσως αποδειχθεί καθοριστική κι η τελική διαφορά!

Η MVP ΤΗΣ… 8ης ΣΤΡΟΦΗΣ
Ο Παναθηναϊκός ήταν το φαβορί, ωστόσο το ματς με τη Νίκη Λευκάδας δεν φάνταζε εύκολο. Το έκανε, όμως, η Νταϊάνα Ντέλβα. Η σέντερ του “Τριφυλλιού” δεν χρειάστηκε περισσότερα από 26:29, προκειμένου να φορτώσει το αντίπαλο καλάθι με 28 πόντους, έχοντας 12/14 δίποντα! Παράλληλα, κατέβασε 11 ριμπάουντ, εκ των οποίων τα 5 επιθετικά κι αναμφίβολα είναι η παίκτρια που ξεχώρισε στην 8η αγωνιστική.

Η ΠΑΙΚΤΡΙΑ… ΚΛΕΙΔΙ
Το κενό της Ρούλας Μούλη ήταν σημαντικό για την Τερψιθέα. Και τι μ’ αυτό; Η Ελένη Σύρρα ήταν εκεί και βοήθησε την ομάδα της να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα! Έμεινε στο παρκέ για σχεδόν όλο το ματς (39:16) και σημείωσε 15 πόντους με 3/4 τρίποντα, ενώ έδωσε λύσεις και στα ριμπάουντ, κατεβάζοντας 9 “σκουπίδια” εκ των οποίων τα 3 επιθετικά!

ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ “COACH ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ”
Είπαμε. Η Τερψιθέα πανηγύρισε τη νίκη της αγωνιστικής, επομένως το… βραβείο του κορυφαίου coach πηγαίνει στον Στέφανο Παπασπυριδάκο. Οι παίκτριες της Τερψιθέας κατέβαλαν σπουδαία προσπάθεια (σ.σ. 4 εξ αυτών έπαιξαν σε σχεδόν όλο το ματς), ωστόσο σημαντικό μερίδιο της επιτυχίες πιστώνεται στη δουλειά που έγινε από τον πάγκο.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

Guard: Ναυσικά Σταυρίδου
ΠΑΟΚ - Αθηναϊκός 68-49
[19π., 10ρ., 4λ., 3ασ., 1κλ. σε 39:03]

Guard: Κέιτι Ρούταν
Άρης Πετρούπολης - Πρωτέας Βούλας
[18π., 1ρ., 1λ., 7ασ. σε 26:57]

Forward: Ελένη Σύρρα
Τερψιθέα - Κρόνος Αγ. Δημητρίου 68-51
[15π., 9ρ., 2λ., 3ασ., 1κοψ. σε 39:16]

Forward: Χέιλι Κριστόφερσον
Ιπποκράτης - Ολυμπιακός 51-83
[19π., 11ρ., 1λ., 2ασ. σε 27:44]

Center: Νταϊάνα Ντέλβα
Νίκη Λευκάδας - Παναθηναϊκός 61-91
[28π., 11ρ., 3λ., 1ασ., 2κλ., 1κοψ. σε 26:29]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα