Ο σούπερ Μαριάνοβιτς και η «μαγική» προσποίηση (vids)

Αντωνία Σπανού
Ο σούπερ Μαριάνοβιτς και η «μαγική» προσποίηση (vids)

bet365

Οι 18 πόντοι που πέτυχε ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς στο παιχνίδι κόντρα στους 76ers αποτελούν το ρεκόρ του και αφήνουν απόλυτα ευχαριστημένο τον Πόποβιτς για την συνέχεια. Επίσης εξαιρετική και η προσποίηση στον Όκαφορ.

Έκανε το «αγροτικό» του και γύρισε αποφασισμένος. Ο λόγος για τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς που άφησε θετικότατες εντυπώσεις στα παιχνίδια που έδωσε στο NBDL με την θυγατρική των Σπερς και επέστρεψε στην πρώτη ομάδα έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Με κάποια ελάχιστα λεπτά στην πρώτη ομάδα μέχρι σήμερα δεν είχε καταφέρει να κάνει ένα καλό παιχνίδι αλλά και να βρει τα πατήματα του στο παρκέ. Για αυτόν τον λόγο και ο Πόποβιτς αποφάσισε να τον στείλει στο NBDL, ώστε να πάρει παιχνίδια και να βρίσκεται σε ετοιμότητα.

Ο αγώνας με τους αδύναμους 76ers ήταν μοναδική ευκαιρία για τον Μαριάνοβιτς να προσθέσει μια γεμάτη εμφάνιση στην στατιστική του. Και αυτό έκανε. Πέτυχε 18 πόντους, κάνοντας και προσωπικό ρεκόρ πόντων, και επίσης μάζεψε και 4 ριμπάουντ και μοίρασε 1 ασίστ. Μένει να δούμε αν ο Πόποβιτς πείστηκε και θα δώσει στον θηριώδη σέντερ την ευκαιρία που αναζητά στο ΝΒΑ. Μπόνους η τρομερή προσποίηση στον Όκαφορ, που κατέληξε στο καλάθι των 76ers.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο τελευταίο του παιχνίδι στην D League, ο Μπόμπαν έκανε και την παρακάτω... μυθική πάσα!

 

NBA Τελευταία Νέα