Φλεβαράκης: «Με τόσα λάθη κι όταν σουτάρεις έτσι...»

Γιάννης Ράμμας
Φλεβαράκης: «Με τόσα λάθη κι όταν σουτάρεις έτσι...»

bet365

Ο Κώστας Φλεβαράκης ήθελε να βάλει δύσκολα στον Παναθηναϊκό (77-64) στο ΟΑΚΑ, αλλά αρκέστηκε στην εμφάνιση των Τρικάλων στο δεύτερο ημίχρονο.

«Θέλαμε να πάρουμε περισσότερα απ' τα συνηθισμένα, να βάλουμε δύσκολα στον Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι συγκεντρωμένος στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να δουλέψουμε στην άμυνα. Σε μεγάλα διάστημα λειτουργήσαμε καλά, αλλά με τόσα λάθη κι όταν σουτάρεις έτσι δε μπορείς να διεκδικήσεις κάτι περισσότερο και να δημιουργήσεις προβλήματα σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές. Θέλουμε να 'μαστε πιο ανταγωνιστικοί. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Μακάρι να πάρει τη νίκη που χρειάζεται για να συνεχίσει στην Ευρωλίγκα. Θα 'ναι πιο δυνατός με Παππά και Μποχωρίδη. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στα επόμενα σημαντικά παιχνίδια» είπε στη συνέντευξη Τύπου της 9ης αγωνιστικής της Α1 ο 47χρονος προπονητής της θεσσαλικής ομάδος.

Με τη σειρά του, ο Τζάστιν Τιγκ σχολίασε: «Έκαναν μεγαλό παιχνίδι. Έπαιξαν δυνατά στην άμυνα, πολύ καλά ως ομάδα και μας ώθησαν σε πολλά λάθη. Εκτέλεσαν το πλάνο τους».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα