«Ευτυχείς αν γυρίσουν οι μετοχές σ' αυτόν που έχει 5/5 με τον Ολυμπιακό»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

«Ευτυχείς αν γυρίσουν οι μετοχές σ' αυτόν που έχει 5/5 με τον Ολυμπιακό»

«Ευτυχείς αν γυρίσουν οι μετοχές σ' αυτόν που έχει 5/5 με τον Ολυμπιακό»

Ανακοίνωση - απάντηση στην ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με την οποία αποσαφηνίζει τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, μετά την απόφαση της ΕΕΑ και του Εφετείου.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για την αποφυγή κάθε πιθανής παρερμηνείας από διάφορες ανακοινώσεις, θεωρεί σκόπιμο να εκθέσει τα ακόλουθα:

Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού καθώς και του Διοικητικού Εφετείου, αφενός μεν στερεί από τον κ. Μάνο Παπαδόπουλο το δικαίωμα να διατηρεί στην κατοχή του τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ανακαλώντας την άδεια που η ίδια είχε χορηγήσει, επιτρέπει όμως στην ομάδα να συμμετέχει στο πρωτάθλημα.

Ταυτόχρονα δίνει χρονικό περιθώριο στον κ. Μάνο Παπαδόπουλο να μεταβιβάσει τις μετοχές της ΚΑΕ σε όποιον εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Επί του προκειμένου οφείλουμε να αναφέρουμε ότι ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος μεταβίβασε τις μετοχές της ΚΑΕ στον κ. Μάνο Παπαδόπουλο κατόπιν σχετικής απόφασης της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος που του στερούσε το δικαίωμα να είναι μέτοχος.

Επιπλέον, αποδεχόμενος τις αποφάσεις της Επιτροπής, δεν παρίσταται στους αγώνες του Παναθηναϊκού, προστατεύοντας έτσι και την ομάδα από πιθανές εξοντωτικές ποινές.

Τέλος, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός δηλώνουμε απερίφραστα ότι θα ήμασταν ιδιαίτερα ευτυχείς αν οι μετοχές επέστρεφαν στο κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο που μετρά 5/5 απέναντι στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι οποίοι άλλωστε χαιρέτησαν πιθανή επιστροφή του στα διοικητικά δρώμενα».

Best of internet