«Χαιρετίζουμε την "δικαστική" παραμονή του Παναθηναϊκού στην Α1»

«Χαιρετίζουμε την "δικαστική" παραμονή του Παναθηναϊκού στην Α1»

«Χαιρετίζουμε την "δικαστική" παραμονή του Παναθηναϊκού στην Α1»
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή την απόφαση του Εφετείου να κάνει δεκτή την παρέμβαση των «ερυθρόλευκων».

Το Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την παρέμβαση της διοίκησης των «ερυθρολεύκων» και απέρριψε την αίτηση των Δ. Γιαννακόπουλου και Μ. Παπαδόπουλου για αναστολή της απόφασης της Ε.Ε.Α, κάτι που σημαίνει ότι ο Δ. Γιαννακόπουλος επιστρέφει στη θέση του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με την υπ’ αριθμ. 528/2015 απόφασή του, το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την παρέμβαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και απέρριψε ομόφωνα ως προδήλως αβάσιμη την αίτηση των Δ. Γιαννακόπουλου και Μ. Παπαδόπουλου για την αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α).

Όσον αφορά στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το δικαστήριο αποφάσισε, μειοψηφούντος του προέδρου, να συνεχίζει να συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Α1 Ανδρών.

Κατόπιν τούτων, οι Δ. Γιαννακόπουλος και Ε. Παπαδόπουλος οφείλουν να συμμορφωθούν άμεσα με την απόφαση της Ε.Ε.Α., η οποία είχε ανακαλέσει την από 05.12.2014 άδεια μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, λόγω εικονικότητας και οικονομικής αφερεγγυότητας του Ε. Παπαδόπουλου.

Χαιρετίζουμε τη «δικαστική» παραμονή του Παναθηναϊκού στο Πρωτάθλημα Α1 Ανδρών και την επίσημη επιστροφή του πραγματικού του ιδιοκτήτη Δ. Γιαννακόπουλου»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα