Τζέιμς: «Το μπάσκετ δεν είναι να βάζεις 100 πόντους, όλα ξεκινούν από την άμυνα»

Τζέιμς: «Το μπάσκετ δεν είναι να βάζεις 100 πόντους, όλα ξεκινούν από την άμυνα»
Ο Σον Τζέιμς ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό, είδε τους συμπαίκτες του να παίζουν και μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

Ο Αμερικανός σέντερ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και επισημοποιήθηκε η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό. Ο Σον Τζέιμς αφού είδε τους νέους του συμπαίκτες απέναντι στην ΑΕΚ, μίλησε στην κάμερα του ΟΤΕ tv.

Αναλυτικά ο Τζέιμς ανέφερε ότι, «Ξέρω ότι ήρθα σε μία πολύ καλή αμυντική ομάδα. Είμαι ένας αμυντικός παίκτης. Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσω να φέρω λίγο απ’ όλα, θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που διαπρέπει τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρωλίγκα. Εγώ μπορώ να κάνω πολλά πράγματα, να παίξω άμυνα, να καρφώσω, να παίξω hedge out, οτιδήποτε χρειαστεί να το κάνω και μου το ζητήσει η ομάδα, θα το κάνω. Όταν παίζεις σε μία τέτοια ομάδα, πάντα έχεις τη φιλοδοξία να παίξεις στο Final 4 και αυτό φιλοδοξώ να κάνω».

Για την άμυνα που παίζει ο Ολυμπιακός: «Τους ξέρω, τους παρακολουθώ, τους είδα και σήμερα. Το μπάσκετ δεν είναι να βάζεις 100 πόντους, όλα ξεκινάνε από την άμυνα. Μου κάνει τρομερή εντύπωση ο τρόπος που πιέζουν στην άμυνα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα