Πάβλοβιτς: «Σπουδαίο συναίσθημα το γεμάτο ΟΑΚΑ»

Γιάννης Ράμμας
Πάβλοβιτς: «Σπουδαίο συναίσθημα το γεμάτο ΟΑΚΑ»
Ο Σάσα Πάβλοβιτς εξήγησε πώς ο κόσμος έχει βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να μετρά σημαντικές διαδοχικές νίκες στην Ευρωλίγκα κι ευελπιστεί σε ανάλογη συνέχεια μέχρι το ΤΟΡ 16.

Το blog του 32χρονου Μαυροβούνιου SF στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Χαιρετώ τους φίλους του μπάσκετ

Ήταν μία ενδιαφέρουσα περίοδος για εμάς η τελευταία, καθώς συνέβησαν αρκετά σημαντικά γεγονότα. Σε ό,τι αφορά στην Ευρωλίγκα πλέον είμαστε πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση μετά και τη νίκη μας επί της Μπαρτσελόνα. Είναι σπουδαίο συναίσθημα να παίζεις μπροστά σ' ένα τέτοιο κοινό, σε γεμάτο ΟΑΚΑ. Να νιώθεις ότι σε στηρίζουν και πιστεύουν σ' εσένα.

Συμφωνήσαμε όλοι ότι η παρουσία του κόσμου στην προπόνηση, τα όσα μας είπαν, η στήριξη που πήραμε, ήταν ένα γεγονός που επέδρασε πολύ θετικά σ' εμάς. Κατακτήσαμε μία μεγάλη νίκη στη Σμύρνη, πετύχαμε μία δεύτερη συνεχόμενη επί της Μπαρτσελόνα κι είμαστε έτοιμοι για την πρόκριση στους 16 της Ευρωλίγκας. Ο στόχος μας είναι να κλείσουμε μόνο με νίκες την πρώτη φάση.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι αλήθεια ότι περάσαμε αρκετά δύσκολα στο Λαύριο απέναντι σε μία μαχητική ομάδα, που ειχε ενθουσιασμό κι έπαιξε δυνατά. Τους συγχαίρουμε για την προσπάθεια που κατέβαλαν κι είναι δεδομένο ότι σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας. Όπως ακριβώς σεβόμαστε και τα Τρίκαλα (7/12, 18:00/novasports 2) διότι γνωρίζουμε ότι κάθε ομάδα έχει επιπλέον κίνητρο όταν αγωνίζεται απέναντί μας.

Για εμάς είναι ιδιαίτερα σημαντικό αυτή την περίοδο που λόγω προγράμματος έχουμε αρκετές αναμετρήσεις στο ΟΑΚΑ, άρα θα 'μαστε περισσότερο καιρό στην Αθήνα να βρούμε ρυθμό. Η επιστροφή του Νίκου Παππά μας ενισχύει ιδιαίτερα, καθώς είναι παίκτης με ποιότητα και θέληση, ενώ περιμένουμε και τον Λευτέρη (Μποχωρίδης), που άρχισε σιγά-σιγά να κάνει το πρόγραμμά του.

Θα επιθυμούσα, επίσης, να σταθώ στην εξαιρετική ενέργεια της ΚΑΕ με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Ενημερώθηκα για την ενέργεια αυτή που έγινε σε συνεργασία με το μεγάλο μας χορηγό κι αμέσως σκέφτηκα να δώσω "συγχαρητήρια" σ' όλους. Φυσικά και συμμετέχω σ' αυτή την ενέργεια διότι επικεντρώνεται στα παιδιά που είναι ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή μας. Σε όσους εμπνεύστηκαν κι υλοποίησαν αυτή τη δράση αξίζουν "συγχαρητήρια" κι οφείλουμε όλοι να λάβουμε μέρος.