Συνεχίζει ο Κατσικάρης, επί τάπητος ο σχεδιασμός της Εθνικής

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟ GAZZETTA.GR

Συνεχίζει ο Κατσικάρης, επί τάπητος ο σχεδιασμός της Εθνικής

Συνεχίζει ο Κατσικάρης, επί τάπητος ο σχεδιασμός της Εθνικής

Πραγματοποιήθηκε το ραντεβού του Φώτη Κατσικάρη με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr κι οι δύο πλευρές συζήτησαν σχετικά με τον μέλλον της Εθνικής.

Το Eurobasket 2015 δεν ολοκληρώθηκε για την Εθνική με τον τρόπο που άπαντες περίμεναν. Έκτοτε ακούστηκαν πολλά ωστόσο το θέμα του Φώτη Κατσικάρη δεν είχε κάποια εξέλιξη. Μέχρι χθες (05/12) όταν κι οι άνθρωποι της ΕΟΚ βρέθηκε στη Μαδρίτη, τα είπαν με τον Έλληνα coach και συμφώνησαν να συνεχίζουν μαζί του, με μεγάλο στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και τα είπαν σχετικά με το μέλλον της Εθνικής ομάδας κι ουσιαστικά οριστικοποιήθηκε η συνέχιση της συνεργασίας τους.

«Πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη η συνάντηση του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου και του γενικού γραμματέα Παναγιώτη Τσαγκρώνη με τον προπονητή της Εθνικής Ανδρών, Φώτη Κατσικάρη.

Ο σκοπός της συνάντησης ήταν να οριστικοποιηθεί ο σχεδιασμός των ενεργειών που πρέπει να γίνουν προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη σε όλα στην έναρξη της πολύ σύντομης προετοιμασίας που θα μπορέσει να κάνει μέχρι την έναρξη του Προολυμπιακού τουρνουά στις 5 Ιουλίου.

Πολλά θα εξαρτηθούν φυσικά και από το αποτέλεσμα της κλήρωσης της 26ης Ιανουαρίου, όταν και θα γίνει γνωστό σε ποιά από τις τρεις χώρες που θα διοργανώσουν τα Προολυμπιακά τουρνουά θα αγωνιστεί η Εθνική.

Ανεξάρτητα πάντως από αυτό το αποτέλεσμα συμφωνήθηκε ένα πλάνο για τις κατ' ιδίαν επαφές με τους παίκτες που απαρτίζουν τον διευρυμένο κορμό της Εθνικής Ανδρών, εντός κι εκτός Ελλάδας και άλλα σημαντικά διαδικαστικά θέματα για τη λειτουργία της ομάδας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΚ.

Best of internet