Μαυροειδής: «Η ΑΕΚ σφήνα στους δυο μεγάλους»

Μαυροειδής: «Η ΑΕΚ σφήνα στους δυο μεγάλους»

Μαυροειδής: «Η ΑΕΚ σφήνα στους δυο μεγάλους»

Ο Δημήτρης Μαυροειδής τονίζει ότι η ΑΕΚ θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά δεν κρύβει τη φιλοδοξία της να μπει σφήνα στους δύο μεγάλους του ελληνικού μπάσκετ.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο επιπέδου Euroleague και παράλληλα μία από τις καλύτερες ομάδες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, όμως έχουμε την ποιότητα για να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Η κούραση από τα συνεχή ματς παίζει ρόλο, ωστόσο σ' αυτό το επίπεδο οφείλεις να προσαρμόζεσαι και κάθε φορά να τα δίνεις όλα» δήλωσε αρχικά ο σέντερ της Ένωσης στη Real News, προσθέτοντας: «Όπως δεν εφησυχάσαμε στις νίκες, έτσι δεν πρέπει και να απογοητευόμαστε από τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα. Όλα είναι μέσα στον αθλητισμό και γι' αυτό χρειάζεται επιμονή, υπομονή και συνεχής προσπάθεια».

Αναφορικά με το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, εξήγησε: «Στον Ολυμπιακό έχω περάσει καλές και κακές στιγμές, ιδίως με τον τραυματισμό μου και πλέον το έχω αποβάλει το συναίσθημα, αντιμετωπίζοντας την αναμέτρηση απλώς ως ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Στόχος της ΑΕΚ είναι ο πρωταθλητισμός, να μπει σφήνα στους δύο μεγάλους και να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και θεωρώ ότι όσο περνάει ο καιρός θα δυναμώνουμε».

Best of internet