Μαρκόπουλος: «Οι λεπτομέρειες δεν ήταν με το... μέρος μας»

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΟΚ 69-68

Μαρκόπουλος: «Οι λεπτομέρειες δεν ήταν με το... μέρος μας»

Μαρκόπουλος: «Οι λεπτομέρειες δεν ήταν με το... μέρος μας»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη, ενώ πιστεύει πως οι λεπτομέρειες που έκριναν το παιχνίδι δεν ήταν με το μέρος τους. Δέδας: «Πιστεύω πως ήταν φάουλ»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέφερε για την ήττα στην Πάτρα: «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη. Χάσαμε ένα παιχνίδι που έτσι όπως εξελίχθηκε θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε σημαντικά προβλήματα και πριν από το παιχνίδι με τον Βασιλειάδη που ήταν ασθενής και δεν ξέραμε αν θα μπορούσε να παίξει και στη διάρκεια του αγώνα με τον Σχορτσανίτη που γύρισε το πόδι του. Παρόλα αυτά και ενώ δυσκόλεψε περισσότερο το έργο μας, πήγε το παιχνίδι σε ένα σημείο που θα μπορούσαμε να το είχαμε κερδίσει. Όλες οι λεπτομέρειες όμως ήταν σε βάρος μας και έτσι ο Απόλλων πήρε τη νίκη. Ευχαριστούμε τον Απόλλωνα για την φιλοξενία και το γεγονός ότι μας έδωσε τα γήπεδο για να προπονηθούμε δύο φορές. Τους εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Δέδας: «Πιστεύω πως ήταν φάουλ»

Ο Γιώργος Δέδας από την πλευρά των παικτών: «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη και την μπασκετική ατμόσφαιρα μέσα στην οποία θέλουμε όλοι να γίνονται να παίζουμε μπάσκετ. Το παιχνίδι άλλαξε πολλές φορές μομέντουμ. Στο τέλος φάνηκε ότι το έχουμε. Επειδή ξέρω τον Βαγγέλη το Μαργαρίτη και τον εμπιστεύομαι όσο κανέναν, θα πιστέψω αυτόν για τη φάση. Μας είπε ότι του έγινε φάουλ και τον πιστεύω. Από εκεί και πέρα το ματς κρίθηκε σε ένα «τιπ» και σε ένα δευτερόλεπτο. Αυτό σημαίνει ότι κάθε κατοχή, κάθε play είναι σημαντικό. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη. Εμείς επιστρέφουμε στη Θεσσαλονίκη και πρέπει να δούμε πλέον το παιχνίδι της Τετάρτης, όπου παίζουμε ουσιαστικά την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του Eurocup».

Best of internet