Ραντούλιτσα: «Με ενέργεια από την αρχή»

Gazzetta team
Ραντούλιτσα: «Με ενέργεια από την αρχή»
Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στάθηκε στην ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού για δεύτερο σερί ματς και ξεκαθάρισε πως η νίκη προέχει των ατομικών του επιδόσεων.

«Είναι το δεύτερο παιχνίδι που βγάζουμε ενέργεια και δείχνουμε χαρακτήρα. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από το πώς λειτούργησε η ομάδα» δήλωσε αρχικά ο Σέρβος σέντερ, προσθέτοντας: «Είδαμε το video από το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στον α΄ γύρο. Είχαμε κάνει πολλά λάθη, αλλά και κάποια σωστά πράγματα. Οι 25 πόντοι που είχαμε ηττηθεί δεν ανταποκρίνονται στην εικόνα του αγώνα. Ξέραμε πως μπορούμε να την παίξουμε και πιστεύω πως αυτό φάνηκε».

Ερωτηθείς για τη δική του εμφάνιση και το ρεκόρ καριέρας στην Euroleague, εξήγησε: «Το πιο σημαντικό είναι πως κερδίσαμε το ματς. Νιώθω χαρούμενος για τα προσωπικά ρεκόρ μου, αλλά ακόμα περισσότερο επειδή ο Παναθηναϊκός νίκησε. Παίξαμε με πολλή ενέργεια από την αρχή του αγώνα και είδατε το αποτέλεσμα».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Αναζητούμε τον ρυθμό μας ως ομάδα. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες. Τα συστήματα για τους περισσότερους είναι καινούρια. Πιστεύω πως θα βελτιωνόμαστε καθημερινά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.